rootfoot

Ce purtam in aceasta vara?

Trebuie sa recunoastem ca abia asteptam sa vina vara si sa incepem pregatirile pentru noul sezon.

Cum ne pregatim? Simplu. Prin shopping. si cu putin ajutor din partea noastra vei putea sa alegi solutiile perfecte pentru tine.

Ti-am pregatit un mic ghid al alegerii garderobei potrivite pentru tine, in functie de tendintele dictate de marii designeri pe podiumurile din cele mai mari capitale ale lumii. Un lucru trebuie retinut foarte bine: feminitatea este muza tuturor colectiilor marilor designeri in 2017.

 

Anul nuantelor aprinse

2017 este anul nuantelor aprinse, care te vor scoate din anonimat si iti vor evidentia frumusetea, indiferent de ocazie sau moment al zilei. Poti opta pentru un albastru intens care se potriveste de minune la o rochie de seara, fara a mai fi nevoie sa o accesorizezi, rosu pasional este o adevarata provocare pentru privitori si este perfecta pentru femeile increzatoare, portocaliu, roz, kale, hazelnut, verde si roz pal. Nuantele metalice raman in top si in aceasta vara. Iarna a fost acaparata de ele si spre surpriderea tuturor, acestea raman la fel de populare si acum. Doar ca acum sunt mult mai indraznete si se doresc a fi purtate chiar si pe timpul zilei, bineinteles, accesorizate corespunzator. Alege cu incredere aceste nuante vara aceasa si te asiguram ca nu vei da gres in niciun moment al zilei.

 

Despicatura inalta

   

Trebuie sa tinem cont ca in acest an atuul femeii care trebuie scos in evidenta nu mai este considerat decolteul, ci picioarele. Pentru evenimente speciale, alege rochiile lungi, cu taietura inalta pe picior. Daca optezi pentru culoarea vedeta a sezonului,  rosu, atunci trebuie sa fii pregatita ca toate privirile sa fie atintite asupra ta. 

 

Croiala tip creion

 

   

Acest tip de croiala iti va evidentia silueta intr-o maniera avantajoasa, urmarind liniile corpului. Acestea sunt de multe ori alese pentru tinutele office, insa cu siguranta nu vei da gres daca optezi sa o porti la o nunta sau eveniment important din viata ta. Rochia Anysia impresioneaza prin delicatete si eleganta inspirata de dantela cu un design sofisticat.

Missgrey @ May 01, 2017 +