rootfoot

Ce rochii midi de dantela poti purta in acest sezon?

Asociem toamna cu trairi interioare intense, iar acest aspect trebuie sa isi faca simtita prezenta inclusiv la nivel vestimentar; in caz contrar, vom simti in permanenta lipsa armoniei din viata noastra. Orice femeie aflata in situatia de a face trecerea de la o garderoba de sezon la alta se regaseste in cuvintele de mai sus. Pentru ca schimbarea vestimentatiei festive este mult mai dificila decat cea casual, astazi ne indreptam atentia asupra rochiilor midi din dantela cu ajutorul carora poti sa faci impresie in acest sezon, dupa ce ai fost obisnuita cu minunatele tinute vaporoase din voal, in sezonul cald. 

Vedem in rochiile midi din dantela o oportunitate de a pastra ceva din frumusetea verii, fapt care se datoreaza in primul si in primul rand elegantei atemporale a texturii luxuriante a dantelei. Stim, cu toate acestea, ca tinutele festive de sezon vor arata diferit, si chiar ne dorim acest lucru. Insa, dat fiind faptul ca este destul de dificil sa diferentiem intre rochiile elegante care apartin verii sau toamnei, atunci cand ne gandim sa ne schimbam garderoba festiva, trebuie sa tinem cont de cateva elemente esentiale care ne pot facilita alegerile.

Ce deosebeste o rochie midi de dantela specifica sezonului cald, de una specifica sezonului rece? Un cumul de elemente pe care le putem sumariza in ceea ce inseamna stil. Design-ul unei rochii de dantela rochie-midi-de-dantelamidi de toamna difera de una destinata sezonului cald prin prezenta manecilor, spre exemplu, sub orice forma ar exista acestea: fie lungi, fie trei-sferturi, fie sub forma de umeri lasati. Fiind prin definitie o textura cu o incarcatura vizuala destul de puternica, dantela va reusi sa acapareze privirile tuturor daca se regaseste in proportii mai consistente in constructia rochiei midi. Iar in sezonul rece, acest efect se va incadra perfect in peisaj. 

rochie-midi-dantelaToamna aceasta, opteaza pentru rochii midi de dantela in culori seducatoare, cu accente tomantice si care inspira romantism. Desi nu este necesar sa te rezumi la tonurile neutre, atunci cand iti alegi tinute festive, asigura-ti garantia complimentelor purtand, spre exemplu, tonuri derivate din rosu-burgundy, bordo sau marsala. 

Rochiile midi din dantela sunt accesorii esentiale pentru o garderoba feminina completa, in primul rand datorita faptului ca au capacitatea de a se adapta oricarui cod vestimentar pe care evenimentele le implica. Pe de alta parte, acestea iti confera o alura extrem de feminina, provocatoare si delicata simultan, reusind sa atraga si sa farmece simultan prin eleganta si decenta. 

Confectionata din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, rochia midi Zaira reuseste sa iti puna in valoare formele feminine datorita croiului in linie conica, ce iti urmareste subtil liniile siluetei, infrumusetandu-ti formele. Design-ul care lasa umerii la vedere asigura rochiei midi din dantela Zaira o alura rafinata, speciala, care o diferentiaza de orice alta rochie de dantela midi, aducand asupra ta un aer senzual, misterios si delicat. Un colier delicat este suficient pentru a o completa, dat fiind faptul ca pretiozitatea sa naturala te va scoate din anonimat indiferent de stilul de accesorizare pe care il alegi. 

Construieste-ti cele mai frumoase amintiri, purtand rochia midi din dantela Noelle. In tonuri de rosu-bordo, rochia iti pune in valaore formele si se incadreaza perfect in peisajul toamnei datorita manecilor lungi. Detaliile semi-transparente din zona spatelui si a manecilor adauga o nota usor misterioasa si dramatica iamginii tale, in vreme ce spatele usor decupat in V completeaza cat se poate de elegant si subtil absenta decolteului. 

Tu ce rochii midi de dantela alegi sa porti la evenimentele speciale ale acestui sezon?

Missgrey @ Oct 10, 2016 +