rootfoot

Cele mai frumoase rochii de seara midi, by Miss Grey

Rochiile de seara midi sunt imperios necesare pentru garderoba fesiva a oricarei femei. In primul rand datorita faptului ca sunt extraordinar de practice, fiind potrivite atat pentru evenimentele speciale desfasurate pe parcursul zilei, cat si pentru ocaziile festive de seara. Iar in al doilea rand, pentru ca se numara printre cele mai classy optiuni vestimentare specific feminine. 

Lungimea midi este considerata, in lumea modei, drept lungimea ideala pentru orice rochie - in special daca vine vorba despre vestimentatia festiva. Asta pentru ca o rochie midi are capacitatea de a se adapta extrem de usor oricaror cerinte impuse de anumite coduri vestimentare. Situata undeva intre linia genunchilor si a gleznei, lungimea midi flateaza orice conformatie fizica - si poate varia usor, in functie de modelul de rochie. Da, exista rochii de seara midi care avantajeaza atat o femeie de statura mignona, cat si una inalta. Trebuie doar sa acorzi foarte multa atentiei felului in care iti alegi modelul de rochie de seara midi si manierei in care o vei accesoriza ulterior. 

rochie-de-seara-midiDe ce rochiile de seara midi reprezinta o investitie in eleganta eterna si stil desavarsit? Pentru ca este exact genul de tinuta pe care te poti baza in cele mai importante evenimente din viata ta: fie ca este vorba despre o cununie civila, despre o cina romantica, o petrecere aniversara, o petrecere cocktail, un botez sau o nunta, indiferent de rolul pe care il ai in cadrul unor astfel de ocazii, rochiile de seara midi vor impresiona intotdeauna prin delicatatea si eleganta lor incontestabila. 

Regasite intr-o multitudine de modele, texturi si culori, rochiile de seara midi iti vor fura inima inca de la prima vedere, iar alegerea modelului potrivit va reprezenta o adevarata placere pentru tine, data fiind frumusetea lor la superlativ. Iata ce iti recomandam noi, pentru cele mai speciale evenimente, indiferent de sezon. 

Doamnelor si domnisoarelor care prefera sa aiba o aparitie classy, in stil lady-like, le propunem incantatoarea rochie de seara midi Lilly. Cu bustul confectionat din dantelarochie-de-seara-midi pretioasa brdoata manual cu paiete, si cu fusta din triplu voal usor elastic, rochia de seara midi inspira gratie si eleganta feminina oricarei purtatoare. Impresionanta datorita culorii delicate, cu accente pastel, dar si texturilor rafinate din care este creata, rochia midi de seara reuseste, datorita croielii conice, sa iti puna in valoare formele feminine intr-o maniera subtila si totusi, usor provocatoare. In plus, jocurile de transparenta de la nivelul bustului, in combinatie cu modelul de inspiratie romantica al dantelei, iti asigura un plus de senzualitate si mister feminin care se va ransforma in complimente pe care le vei primi, indiferent unde alegi sa porti rochia de seara midi. 

Pentru o aparitie inedita, imposibil de trecut cu vederea, alege rochia de seara midi Tania albastra. Design-ul conic este conceput in asa fel incat sa iti puna in valoare formele feminine intro maniera delicata si subtila, iar textura dantelei cusute cu fir irizant in tonuri vibrante de albastru usor electric iti reflecta personalitatea indrazneata si nonconformista. Cu spatele usor decupat in V, rochia de seara midi cucereste orice privitor datorita elegantei sale inconfundabile si stilului gratios pe care il inspira. Perfecta pentru cele mai speciale evenimente, rochia de seara midi reprezinta o achizitie inedita pentu garderoba ta feminina, cu ajutorul careia iti vei crea amintiri de neuitat, indiferent de sezon sau ocazia unde o porti. 

Descopera si tu cele mai frumoase rochii de seara midi marca Miss Grey, si alege-ti modelul favorit.

Missgrey @ Aug 16, 2016 +