rootfoot

Tinute elegante de seara pentru femei, la moda in 2015

Cu siguranta te asteapta o vara plina de evenimente. Nunti, botezuri, petreceri aniversare sau pur si simplu ocazii alaturi de apropiati, toate aceste momente necesita tinute elegante. Pentru ca, de cele mai multe ori vei fi nevoita sa adopti tinute sofisticate, care sa te puna in valoare, trebuie sa te gandesti foarte bine inainte sa alegi rochia pe care o vei purta. Chiar daca in mintea celor mai multe dintre femei, toate rochiile lungi sunt si elegante, trebuie sa stii ca exista si rochii lungi casual, de zi, si formale, si luxoase, si de petrecere. Astfel, atunci cand iti alegi rochia de seara lunga pentru urmatorul tau eveniment, asigura-te ca alegi modelul potrivit, astfel incat sa porti o tinuta potrivita contextului.

Principalele diferente intre rochiile lungi de zi si rochiile de seara lungi sunt reprezentate atat de culoare, cat si de materialele din care acestea sunt confectionate, si, nu in ultimul rand, de design. O rochie de zi lunga va contine mai degraba imprimeuri florale, culori deschise si materiale mai putin sofisticate, intr-un design relaxat si care sa inspire o tinuta casual, in vreme ce rochiile de seara lungi nu numai ca au culori vibrante (sau mai inchise), ci sunt confectionate din materiale sofisticate, cu aplicatii pretioase sau insertii de dantela, astfel incat farmecul lor sa fie cat mai bine evidentiat. 

Daca te-ai intrebat ce se poarta in aceasta vara, in materie de tinute elegante de seara, te informam ca tonurile pastelate, in combinatie cu detaliile usor transparente si materialele fluide, care confera rochiei lungi un aspect diafan, sunt in trend. Pentru ca efectul nu va fi unul spectaculos daca alegi sa porti o rochie de seara lunga din catifea pe timpul verii, ai grija sa iti alegi rochia de seara lunga din materialul potrivit, in culoarea potrivita, astfel incat sa te integrezi in peisajul de sezon si sa starnesti admiratie. 

Astazi, iti prezentam cateva sugestii de tinute elegante de seara care sunt la moda in 2015, in special in acest sezon. Pregatite in cadrul ultimei noastre colectii, rochiile elegante de seara au fost create astfel incat sa iti asigure o garderoba de exceptie pentru evenimentele acestei veri. Confectionate din voal de matase de cea mai buna calitate, in culori vibrante si foarte feminine, tinutele elegante de seara pe care ti le propunem avantajeaza orice tip de silueta:

Daca iti doresti o aparitie feminina si sofisticata la urmatorul tau eveniment, iti recomandam rochia lunga de seara Elisse. Confectionata din voal de matase in tonuri de roz pastel, cu cupe si aplicatie pretioasa in talie, rochia lunga iti pune in valoare calitatile naturale si iti sporeste eleganta si farmecul. Materialul vaporos nu numai ca se potriveste sezonului, dar iti confera si o alura diafana. Imagineaza-ti cum ar fi sa porti rochia la o petrecere in aer liber, intr-o seara senina de vara, cand vantul adie usor... Efectele voalului de matase cu siguranta vor intoarce capetele catre tine!

rochie-de-seara-lunga-vara-2015

Pentru o tinuta eleganta de seara mai clasica, alege rochia de seara lunga Elisse neagra. Confectionata din acelasi voal de matase, cu cupe si aplicatie pretioasa in talie, rochia iti pune in valoare silueta feminina, conferind atat iluzia inaltimii - in cazul in care esti mai scunda, cat si alura diafana a voalului de matase. Accesorizeaz-o cu un machiaj de seara bine realizat, un colier elegant si o coafura pe masura, si lasa-te admirata!

rochie-de-seara-lunga-vara-2015

Intra pe www.missgrey.ro, si alege-ti tinutele elegante de seara preferate, pe care sa le porti in aceasta vara si sa stralucesti la orice eveniment! 

Missgrey @ Jun 12, 2015 +