rootfoot

Cucereste primavara in rochii de ocazie verzi din dantela

Sunt pe lumea asta culori care par insufletite de puteri magice, fie ca se regasesc in natura sau in haine. Asa se explica, poate, de ce vei arata irezistibil in zilele de  primavara purtand rochii de ocazie verzi din dantela. Este ceva straniu si incitant cu aceasta nuanta care-ti insufla prospetime, vigoare si un sentiment coplesitor de bine, poate pentru ca este culoarea revenirii la viata, a maretiei lumii, a trifoiului norocos, a zanelor de padure si a smaraldelor pretioase.

Oricare ar fi raspunsul, atat garderoba cat si dispozitia ta se vor imbunatati cu siguranta odata cu achizitionarea unei rochii verzi din colectia Miss Grey de rochii de seara din dantela, mai ales ca acestea sunt extrem de usor de accesorizat.

 

Rochii de seara din dantela care fascineaza

 

     

Nu-ti trebuie outfit-uri excentrice ca sa intorci toate privirile, e suficient sa alegi modelele potrivite de rochii de ocazie verzi din dantela si ceilalti participanti la petrecere, la nunta sau la botez, vor fi fascinati de prezenta ta magnetica. Iar cu un plus de farmec nascut din alaturarea unor accesorii ingenios alese, vei avea parte de o experienta pe care ti-o vei aminti cu placere toata viata.

 

    

Iata cum poti profita de insusirile deosebite ale acestor rochii de seara din dantela verde smarald, perfecte in combinatie cu negru, galben, rosu, nude, auriu, sau alte tonuri de verde (de preferat, acelea care se regasesc in natura, precum oliv, kaki, verde crud). Rochia Noelle, confectionata integral din dantela brodata de matase, cu un design floral delicat care dezvaluie misterios pielea in jocuri senzuale de transparenta, poate fi purtata in combinatie cu pantofi in doua culori (de exemplu, negru si galben), si cu o poseta plic sau model clutch in nuante aurii.

 

    

Pentru un look indraznet si feminin, iti propunem rochia Zaira, cu care poti purta o pereche de sandale orange (eventual o combinatie de orange cu negru sau orange cu nude) si o geanta plic neagra. Zaira este una din acele rochii de seara din dantela extrem de feminine prin croiala cu umerii dezgoliti, detaliu care iti permite sa te joci cu accesoriile intr-un mod mai curajos. Daca totusi vrei sa imblanzesti look-ul, o poti face cu nuante nude, atat in pantofi, cat si in cromatica posetei.

 

In orice varianta vei alege sa porti rochii de ocazie verzi din dantela, nu uita ca zambetul este, la urma urmelor, cel mai important accesoriu.

Missgrey @ Apr 01, 2017 +