rootfoot

Rochii de ocazie midi din dantela in culori de primavara

Marcheaza inceputul unui sezon al feminitatii si elegantei, cu rochiile de ocazie midi din dantela. Indiferent de stilul tau personal, de preferinte sau de frecventa cu care participi la diverse evenimente, este inacceptabil ca din garderoba ta sa lipseasca astfel de accesorii vestimentare. Nu te lasa pacalita de ideea ca nu va aparea nicio ocazie deosebita in viata ta in acest sezon. Poate ca una dintre prietenele tale se va casatori, sau poate ca vei fi invitata de unul dintre amicii tai entuziasti la o petrecere cocktail aniversara. Ce mai conteaza? Evenimentele pot sa apara oricand si oriunde, iar tu trebuie sa fii pregatita pentru fiecare dintre acestea.

Cu siguranta nu iti doresti sa fii surprinsa cu o invitatie la un eveniment care necesita o tinuta pe masura, si sa constati ca in sifonierul tau nu se afla decat o rochie veche, de care ai si uitat, care acum nu mai este la moda si care nici nu iti mairochie-de-ocazie-midi-din-dantela vine asa cum ti-ai dori. Pentru a evita astfel de situatii, adauga garderobei tale noi accesorii vestimentare de primavara: rochiile de ocazie midi din dantela din cea mai recenta colectie Miss Grey. Chiar daca este greu de crezut ca o rochie de ocazie poate sa fie versatila, sunt elemente care te pot ghida in alegerea unei astfel de tinute, pe care sa o poti purta in repetate randuri: o rochie de ocazie midi este versatila in primul rand datorita lungimii sale ideale, motiv pentru care poate fi purtata atat la evenimente formale, cat si informale, avantajand orice tip de silueta si conformatie. Rochiile de ocazie din dantela sunt la fel de versatile, din acest punct de vedere, pentru ca textura dantelei inspira o eleganta desavarsita si etern in voga. Iar culorile rochiilor de ocazie, daca sunt atent alese, iti permit sa le accesorizezi in cele mai variate combinatii. Iata ce iti propunem, pentru aceasta primavara:

rochie-de-ocazie-midi-de-dantelaIntr-o nuanta fermecatoare de lila, rochia de ocazie midi din dantela Amira are capacitatea de a surprinde oriunde ai alege sa o porti. Confectionata din dantela de calitate superioara, adusa tocmai din Dubai pentru a da nastere unei rochii de ocazie deosebite in atelierul Miss Grey din Bucuresti, rochia de dantela midi impresioneaza atat prin deisn-ul conic, datorita caruia formele tale sunt puse in evidenta, cat si datorita culorii pastelate cu accente irizante aurii, care pare sa inglobeze insasi esenta primaverii. Pretioasa prin definitie, rochia de ocazie midi din dantela nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a-ti conferi o imagine uluitoare. 

Deosebit de delicata si feminina, rochia de ocazie midi din dantela Amira somon este o alternativa la fel de fermecatoare pentru acest sezon. Intr-o nuanta pastelata si feminina de somon, rochia de ocazie midi confectionata din dantela cusuta cu fir irizant iti pune in valoare formele feminine prin design-ul conic, care ii confera capacitatea de a-ti urmari indeaproape formele feminine. Simplu de purtat si accesorizat, rochia de ocazie midi din dantela nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a iesi in evidenta prin rafinament si stil. Sensibila, sofisticata si in acelasi timp simpla, rochia de ocazie midi din dantela Amira poate fi cu succes purtata la orice eveniment, garantandu-ti toate complimentele. 

Tu ti-ai ales rochiile de ocazie midi din dantela favorite pentru aceasta primavara?

Missgrey @ Mar 23, 2016 +