rootfoot

Rochii de nunta superbe, la moda in 2015

Fiecare an, fiecare sezon are trendurile proprii, si ce vara trecuta era la moda, anul acesta s-ar putea sa nu mai fie. De aceea, daca stii ca te asteapta evenimente importante, daca prietenii tai incep deja sa isi faca planuri de nunta, asigura-te ca te documentezi din timp asupra trendurilor, si ca iti alegi un model de rochie de nunta in tendinte, si care te avantajeaza din toate punctele de vedere. In articolul de astazi, ne propunem sa iti prezentam cateva modele de rochii de nunta superbe, care sunt la moda in vara lui 2015.

rochie-de-nunta-lunga-la-moda-in-2015Inainte de toate, trebuie sa stii ca rochiile de nunta ale anului 2015 sunt definite de culori foarte puternice, vibrante, stralucitoare, de materiale vaporoase, detalii sofisticate si design-uri indraznete. Accentele rochie-de-nunta-lunga-la-moda-in-2015pretioase sunt, si ele, un element care definesc rochiile de nunta ale anului 2015, astfel ca, atunci cand iti alegi rochia de nunta pentru acest sezon, asigura-te ca poti sa bifezi toate aceste criterii. Aspectul cel mai important, insa, pe care nu trebuie sub nicio forma sa il pierzi din vedere, este faptul ca indiferent care sunt tendintele, prioritatea ta trebuie sa fie  sa iti alegi un model de rochie de nunta care sa te avantajeze, si sa iti puna in valoare calitatile. Cu siguranta nu iti doresti o situatie in care aparitia ta va evidentia micile defecte pe care le ai. Daca te gandesti ca e imposibil sa gasesti un model de rochie de nunta la moda in 2015 care sa ti se potriveasca, intra pe www.missgrey.ro, si, dupa ce vezi multitudinea de modele de rochii lungi de nunta pe care ti le punem la dispozitie, mai gandeste-te inca o data. 

Pentru ca rochiile lungi sunt preferatele doamnelor si domnisoarelor in acest sezon, atunci cand vine vorba de tinute festive, iti prezentam cateva modele de rochii superbe de nunta la moda in 2015, create special pentru acest sezon, astfel incat tu sa iti poti alege favorita:

rochie-de-nunta-lunga-la-moda-in-2015Se stie deja faptul ca marsala reprezinta un adevarat punct de reper in acest an, in materie de moda, la nivel international. Deosebit de eleganta, misterioasa si sofisticata, aceasta nuanta se potriveste de minune cu materialele vaporoase si rochiile lungi. Iata de ce, in ultima noastra colectie, ti-am pregatit un model extravagant, original si elegant de rochie de nunta lunga pe care sa o porti in aceasta vara: rochia lunga Felicity bordo este confectionata din voal de matase in tonuri vibrante de marsala, si se remarca in mod special datorita design-ului original si indraznet. Simplu de purtat si accesorizat, rochia de nunta lunga are avantajul de a minimiza defectele, fiind foarte confortabila. Daca ai sani mici si iti doresti o aparitie spectaculoasa intr-o rochie de nunta lunga, atunci rochia Felicity este creata special pentru tine! 

Turcoaz-ul este, la randul sau, una dintre culorile vedeta ale sezonului. Avand un farmec aparte, aceasta nuanta vibranta te pune in valoare indiferent de tinuta pe care alegi sa o porti, cu atat mai mult cu este vorba despre o rochie de nunta lunga. Rochia de nunta lunga Felicity este disponibila si pe aceasta culoare, si poti observa de una singura aspectul diferit pe care acelasi model in nuante diferite il confera purtatoarei. 

Renunta la tonurile pastel si calde, si alege o rochie de nunta lunga in tonuri de albastru electric. Confectionat din voal de matase, modelul poate constitui cu succes o rochie de nasa superba. Aplicatia pretioasa in talie, alaturi de decolteul in forma de inima iti infrumuseteaza bustul si iti pune in valoare formele feminine.

Missgrey @ Jun 17, 2015 +