rootfoot

Baby Grey: rochite pentru copii create cu drag in atelierul propriu

Daca esti fericita mamica a unei fetite, cu siguranta visezi demult momentul in care veti imbraca amandoua aceeasi tinuta la un eveniment special. Cum vara se instaleaza incet dar sigur, numarul ocaziilor la care esti invitata creste exponential. Si cu siguranta nu scapa nici cea mica de privilegiul de a fi in centrul atentiei intr-un astfel de moment. Pentru astfel de momente, ti-am pregatit un articol dedicat rochitelor de copii.

rochie-de-copii-verde-dantelaDaca vrei sa te asiguri ca veti fi admirate impreuna si ca veti primi numeroase complimente, alege tinutele voastre cu atentie: desi probabil iti doresti sa purtati amandoua exact acelasi model de rochita, uneori acest lucru poate sa fie dificil pentru ca, in general, rochiile de seara pentru femei au si detalii mai provocatoare, care sunt complet nepotrivite pentru un copil. In schimb, asigura-te ca va asortati la nivel de texturi si materiale folosin, poate chiar si la tipul de croiala si design si, in mod special, la culoare. 

Colectia de rochite de copii Baby Grey a luat nastere tocmai pentru a-ti transforma acest vis in realitate: oferindu-ti modele de rochii pentru copii unice si jucause, cu detalii derochie-de-copii-verde-voal poveste, ai posibilitatea sa optezi pentru tinute festive in tandem si, implicit, sa iti creezi niste amintiri superbe alaturi de fetita ta. Create special pentru copii, rochiile de fetite marca Baby Grey poarta amprenta elegantei si a detaliilor de poveste, imbinand calitatea materialelor cu eleganta si cu elementele unei tinute de poveste. 

Daca la urmatorul eveniment special iti doresti sa porti o rochie din dantela verde, alege pentru fetita ta rochia de copii Charlotte. Confectionata integral din dantela fina in tonuri vibrante de verde smarald, rochia de fetite cu maneci scurte este o tinuta lejera si eleganta, ideala pentru evenimentele la care iti doresti sa te faci remarcata alaturi de fetita ta. 

Fluiditatea voalului te incanta si vei purta o rochie de seara din voal la urmatoarea ocazie? Alege pentru fetita ta rochia de copii Lucy, confectionata integral dintr-un voal verde fin. Remarcabila datorita detaliilor florale din zona bustului ce ii asigura fetitei tale o aparitie de poveste, rochia de copii in nuante bogate de verde cu guta in partea inferioara este o tinuta simpla si eleganta simultan, ideala pentru fetita ta. 

Bucura-te de momente deosebite alaturi de cea mica, cu rochiile de copii create cu drag in atelierul propriu!

Missgrey @ May 24, 2016 +