rootfoot

Rochii pentru cununia civila scurte: stil si confort

Cu vara in plina desfasurare, cu siguranta existe multe viitoare mirese care isi asteapta cu nerabdare nunta. Cu siguranta, primul lucru la care femeile se gandesc va fi inelul, urmat imediat de... rochie. Avand in vedere ca fiecare cuplu porneste de obicei cu organizarea nuntii de la un buget clar stabilit, ultimul lucru pe care o femeie si-l doreste este sa isi aleaga o rochie de nunta care sa nu o avantajeze. Daca nu esti dispusa sa iti asumi acest risc, exista pentru tine o solutie care nu numai ca va fi mai putin costisitoare, ci si deosebit de stilata: este vorba de rochiile pentru cununia civila scurte.

rochie-scurta-pentru-cununia-civila-2015Pe langa faptul ca bugetul de nunta trebuie sa fie cat mai prietenos, nuntile cu tematica vintage sunt din ce in ce mai populare, in ultimul an. Exista un farmec aparte alrochie-scurta-pentru-cununia-civila-2015 unei rochii de cununie civila care sugereaza un peisaj desprins parca din alte vremuri; daca rochiile lungi sunt mult prea impunatoare, iar cele mini mult prea indraznete, o rochie scurta pentru cununia civila poate fi un inlocuitor perfect pentru clasica rochie de nunta - reprezentand o alternativa mult mai ieftina, dar si deosebit de stilata si sofisticata. 

Nu exista niciun motiv pentru care sa stai pe ganduri si sa nu iti cumperi o rochie scurta pentru cununia ta civila. Cu numarul impresionant de modele derochii scurte de ocazie pe care il ai la dispozitie, este absolut imposibil sa nu gasesti exact ceea ce cauti. In plus, materialul este cel care transformarochia de cununie civila intr-o piesa vestimentara rafinata si eleganta, indiferent de culoarea pentru care vei opta: voalul de matase, dantela sau tul-ul, toate au ceva deosebit de elegant in textura lor, iar felul in care vei alege sa iti accesorizezi tinuta le va spori farmecul. Chiar daca albul este cea mai populara optiune in cazul rochiilor pentru cununia civila, trebuie sa stii ca in 2015 poti alege absolut orice culoare doresti, atata timp cat ea te pune in valoare. Desigur, insa, iti spunem ca bejul sau rozul prafuit sunt mai potrivite cu o tematica vintage decat culorile vibrante. 

In ultima noastra colectie, ti-am pregatit cateva modele superbe de rochii de cununie civila scurte la moda in 2015, si astazi alegem sa iti prezentam trei culori superbe ale aceluiasi model, asta ca sa poti vedea diferenta de imagine si tinuta si sa iti poti alege culoarea ideala pentru rochia ta de cununie civila.

rochie-scurta-pentru-cununia-civila-2015Confectionata din voal de matase in tonuri dulci de roz prafuit, rochia scurta pentru cununia civila Mikaela iti transforma ceremonia intr-un moment al tau, pe care nu il vei uita niciodata. Fluiditatea materialului, asociata cu farmecul tonurilor feminine de roz pastel, vor atrage cu siguranta atentia asupra ta, transformandu-te intr-o aparitie de exceptie. Cupele iti vor evidentia bustul, iar aplicatia pretioasa din talie iti va sublinia silueta. Pretioasa prin definitie, rochia scurta de cununie nu are nevoie sa fie accesorizata cu multe bijuterii, astfel ca este nu numai simplu de purtat, ci si sofisticata si rafinata simultan. 

Pentru un look vintage, alege rochia pentru cununia civila scurta Mikaela bej. Acelasi voal de matase si aceeasi aplicatie pretioasa care ii sporesc farmecul vin in tandem cu o nuanta calda de nude, care te va face sa radiezi. 

Si, daca nu te multumesti cu ceva clasic, si vrei sa ai o aparitie mai excentrica la cununia ta civila, alege rochia scurta Mikaela rosie: deosebit de seducatoare si eleganta, rochia te va avantaja cu siguranta!

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie, acele rochii pentru cununia civila scurte care iti plac cel mai mult! 

Missgrey @ Jun 10, 2015 +