rootfoot

Rochie asimetrica de seara - must-have pentru ocaziile sezonului cald

In incercarea de a ne afirma unicitatea, adoptarea unor tinute usor non-conformiste reprezinta un element esential. Stim deja ca orice aparitie de succes trebuie completata de o atitudine pe masura, motiv pentru care outfiturile pentru care optam trebuie sa ne confere suficienta incredere in noi in sine in asa fel incat sa impresionam nu doar prin aparitie, ci si prin prezenta.

Iar o rochie asimetrica de seara este un accesoriu vestimentar ideal care ne poate garanta acest lucru. Suficient de impunatoare incat sa se potriveasca unui cod vestimentar impus de un anumit eveniment, dar suficient de extravaganta incat sa aduca asupra ta o lumina moderna, contemporana si indrazneata, rochia asimetrica de seara trebuie purtata dac aiti doresti sa faci impresie la ocaziile speciale. 

Principiile generale de selectie a unei rochii asimetrice de seara sunt similare cu cele ale alegerii unei rochii elegante pentru orice ocazie. Asigura-te ca iti cunosti foarte bine avantajele si dezavantajele din punct de vedere fizic, astfel incat sa optezirochie-asimetrica-de-seara-lunga pentru un model care are capacitatea de a-ti pune in evidenta trasaturile naturale si de a minimiza orice potential defect. Acelasi lucru este valabil si pentru culoare. Daca reusesti sa te cunosti suficient de bine din acest punct de vedere, nu vei avea nicio problema in a opta pentru o rochie asimetrica de seara care sa te flateze si sa te avantajeze perfect. Este extrem de important ca tinuta pentru care optezi sa ti se potriveasca din toate perspectivele, pentru ca acest fapt sa se reflecte in atitudinea ta si sa fii foarte increzatoare. 

Pentru sezonul cald, am creat, intr-una dintre cele mai recente colectii Miss Grey, o rochie asimetrica de seara superba, pe care o poti purta cu incredere la ocaziile acestei veri pentru a impresiona prin aparitia ta. Confectionata din voal fin, rochia asimetrica de seara Amna se face remarcata atat datorita materialelor sofisticate si luxuriante, cat si design-ului modern si seducator, dar si culorii. Bustul croit in asa fel incat sa iti confere o alura senuzala si sa iti puna in valoare formele feminine, cu detalii din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele, in combinatie cu fusta ampla asimetrica si usor transparenta, transforma rochia asimetrica de seara intr-un accesoriu vestimentar pur si simplu fermecator. Pretioasa prin defintie, rochia asimetrica de seara nu are nevoie de multe accesorii pentru a straluci indiferent de evenimentul la care alegi sa o porti. 

Tu unde vei purta sezonul acesta o rochie asimetrica de seara?

Missgrey @ May 05, 2016 +