rootfoot

Tinute elegante de iarna

Pana acum cateva luni, etalarea tinutelor elegante era unul dintre hobby-urile noastre favorite. Lucrurile au devenit mai complicate odata cu tranzitia de la vara la toamna, si se complica si mai mult in perioada de trecere de la toamna la iarna. Pentru ca frigul devine din ce in ce mai suparator, constatam ca incet-incet, renuntam la tinutele elegante si nu singurul aspect de care tinem cont atunci cand ne imbracam este confortul si protectia impotriva frigului. Pentru o femeie, sa isi pastreze stilul indiferent de sezon este esential. De aceea, astazi iti propunem o sugestie de tinuta eleganta de iarna pe care sa o adopti in functie de nevoi, alaturi de garantia ca vei impresiona si vei arata superb!

Exista rochii special croite si gandite pentru sezonul rece, astfel ca nu trebuie sa fii reticenta si sa eziti atunci cand iti doresti sa porti o astfel de piesa vestimentara. In colectiile de toamna, Miss Grey a avut jacheta-de-blanagrija sa studieze si sa analizeze cu mare atentie tendintele de pe podiumurile prezentarilor marilor case de moda de pe scena internationala, in asa fel incat toate creatiile noastre sa fie si originale, si in acord cu tendintele internationale.

Daca iti te numeri printre femeile indraznete, care isi doresc sa isi pastreze rafinamentul si aparitiile incantatoare chiar si in sezonul rece, iti recomandam o sugestie de tinuta eleganta de iarna demna de complimente: Alege pentru o iesire in oras sau o zi la birou o rochie midi confectionata din catifea in tonuri vibrante de albastru,  cu insertii aplicate din dantela, intr-un design original si deosebit de modern. Rochia eleganta midi se muleaza discret pe formele tale, contribuind la evidentierea feminitatii tale, iar materialul de calitate si design-ul vor starni multa admiratie de la cei din jur.

rochie-de-iarna

Poarta aceasta rochie eleganta midi in combinatie cu o jacheta de blana marca Miss Grey, extrem de eleganta si sofisticata. Remarcabila datorita design-ului special gandit in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta, jacheta de blanita este remarcabila datorita cordonului lat din piele ecologica, ce se leaga in fata intr-o fundita chic si care iti contureaza talia in mod vizbil. Asociat cu o rochie eleganta midi din catifea, jacheta va arata superb si iti va conferi un aer desoebit de sofisticat. Accesorizeaza aceste doua piese vestimentare cu o pereche de dress-uri negre, botine sau cizme cu toc inalt, o coafura pe masura si vei arata impecabil, chair si in sezonul rece!

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti piesele vestimentare favorite pentru sezonul rece: ai o varietate de rochii elegante midi si jachete de blana sofisticate cu ajutorul carora iti poti compune tinute elegante de iarna! 

Missgrey @ Nov 07, 2014 +