rootfoot

Rochii midi: cele mai noi tendinte de sezon

Lasand la o parte cele mai iconice creatii vestimentare la care ne putem gandi, fie ele casual sau elegante, exista cateva accesorii de imbracaminte specifice evenimentelor speciale (sau momentelor in care avem nevoie de o tinuta semi-formala) a caror popularitate este, oarecum, mai redusa, in sensul in care ne vom gandi la ele cu mai multa dificultate decat atunci cand rezonam instantaneu cu alte accesorii iconice.

rochie midi casualLa ce ne referim? La rochiile midi. Probabil ai fi spus rochii negre sau din dantela, pentru ca sunt mult mai cunoscute ca fiind de o popularitate exorbitanta decat rochiile midi. Lasa-ne sa te convingem, in randurile care urmeaza, de ce rochiile midi sunt obligatorii pentru garderoba ta si de ce conteaza sa fii la curent cu cele mai noi tendinte de sezon. 

 

De ce sa porti rochii midi?

 

La fel ca si celelalte accesorii vestimentare iconice, incremenite in timp si care isi pastreaza o frumusete permanenta, exista anumite caracteristici definitorii ale rochiilor midirochie midi casual datorita carora acestea sunt un must have pentru sifonierul nostru. Marele atu al rochiilor midi este conferit de faptul ca acestea se potrivesc de minune oricarui tip de eveniment, datorita lungimii lor ideale: nici prea lungi, astfel incat sa fie confundate cu rochitele de seara, dar nici prea scurte, astfel incat sa fie confundate cu o tinuta de club, rochiile midi se pozitioneaza la limita perfectiunii in ceea ce priveste dress-code-urile tuturor evenimentelor la care ne putem gandi. 

In plus, rochiile midi au capacitatea de a flata indiferent de inaltime sau de tipul de silueta, daca sunt corect alese. Din fericire, avem la dispozitie o gama extrem de variata de modele de rochii midi pe care sa le adaugam garderobei noastre. Ele sunt imperios necesare pentru ca au capacitatea de a ne scoate din anonimat si de a se plia pe orice categorie de eveniment special, oferindu-te certitudinea unei aparitii prezentabile. 

 

Rochii midi casual sau office pe care trebuie sa le ai toamna aceasta

 

Rochiile midi casual (sau office, in functie de modelul ales) sunt un accesoriu-cheie al sezonului de toamna-iarna. Iti recomandam sa iesi din anonimat in 2016 purtand rochii midi casual in culori bogate, care reusesc sa iti flateze silueta si suficient de versatile incat s ase potriveasca unei game foarte variate de momente. Spre exemplu, rochia midi Olympia din cea mai recenta colectie Miss Grey este perfecta pentru femeile care isi doresc o tinuta pe care sa o poata purta atat la birou, cat si la o plimbare de weekend in parc sau in oras. Asortate cu cizme inalte, ghete joase sau pantofi cu toc, rochiile midi casual Olympia iti pun in valoare feminitatea si se disting prin liniile simple ale croielii si prin delicatatea aplicatiei florale din zona bustului. 

 

rochie midi casualRochii de seara midi pe care le poti purta in sezonul rece

 

Orienteaza-te inspre o rochie de seara midi din dantela sau catifea in sezonul acesta, si cu siguranta te vei face remarcata la urmatoarele evenimente speciale. Alege-ti modelul favorit din colectia de rochii midi marca Miss Grey, si lasa-ti imaginatia sa isi spuna cuvantul!

 

Tendinte de stil pentru rochiile midi de toamna-iarna

 

Toamna lui 2016 combina, in ceea ce priveste tendintele, liniile simple si delicate ale croielii, cu culorile bogate si cu detaliile atent executate. Rochitele midi Caroline, spre exemplu, sunt un accesoriu vestimentar cu ajutorul caruia poti sa faci ravagii in acest anotimp. Confectionate din jerse cusut cu fir irizant, rochiile midi au o cusatura simpla si un design conic care iti pune in evidenta formele feminine. Manecile lungi contribuie la confortul de care ai nevoie in sezonul rece, iar detaliul tip evantai din zona umarului iti faciliteaza aparitia, in sensul in care rochia midi nu mai are nevoie de niciun accesoriu pentru a atrage atentia si pentru a te scoate din anonimat. 

Descopera propunerile noastre in materie de rochii midi, si improspateaza-ti garderoba!

Missgrey @ Nov 23, 2016 +