rootfoot

Rochiile cu paiete de seara - cum le accesorizam corect?

Rochiile cu paiete de seara sunt un simbol al feminitatii si al luxului. Moderne dar boeme simultan, rochiile din paiete in voga in aceasta perioada emana eleganta feminina si incredere. Atunci cand porti o rochie cu paiete, sa ai certitudinea ca toata atentia va fi indreptata asupra ta, motiv pentru care alegerea accesoriile potrivite devine si mai importanta, si mai dificila - decat in cazul unei tinute mult mai subtile. Intrucat paietele capteaza atentia instantaneu, primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand alegi sa porti o rochie de seara din paiete este sa ii permiti acesteia sa ramana punctul central al imaginii tale, si sa iasa in evidenta de una singura; cum poti face asta? conferind restului tinutei o nota mai simpla, minimalista. Nu, nu trebuie sa iti imaginezi ca accesorizarea  unei rochii de seara cu paiete devine plictisitoare; este necesar doar sa fii foarte atenta la felul in care iti vei crea tinuta, in asa fel incat sa te asiguri ca, in functie de locatia evenimentului si de stilul petrecerii, vei fi imbracata potrivit. Ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi de urmat, pentru momentele in care alegi sa porti o rochie cu paiete de seara:

Simplitatea este frma ultima de sofisticare. Cand porti o rochie de seara din paiete, stralucirea si alura sa luxurianta o transforma, inevitabil, in punctul central al imaginii tale; daca alegi sa iti incarci tinuta cu accesorii de tip statement, nu veirochie-paiete-de-seara-argintie-reducere face decat sa iti creezi o aparitie careia ii va lipsi complet stilul si rafinamentul. Evita sa faci acest lucru, optand pentru un look cat mai simplu: nu purta rochia din paiete in combinatie cu o geanta de tip plic tot din paiete, si nici pantofi cu paiete care sa se asorteze cu rochita ta de seara. Evita, de asemenea, bijuteriile foarte mari si pompoase. O pereche delicata de cercei sunt o alegere mult mai eficienta si mai potrivita pentru o rochie de seara din paiete, decat dramaticii cercei de tip candelabru. Daca design-ul iti permite, poti sa iti completezi tinuta accesorizand-o cu un colier simplu, cu lantisor subtire. Sau, poti sa renunti la colier si sa optezi pentru un indel cocktail pe care sa il porti in combinatie cu rochia ta de seara. Indiferent de ce tip de bijuterie ai alege, orienteaza-te mai degraba inspre metale pretioase decat pietre pretioase, pentru a evita contrastul prea puternic dintre stralucirea rochiei tale cu paiete si stralucirea accesoriilor. 

Fii eleganta. Intotdeauna. Foarte multe modele de rochii cu paiete de seara iti permit sa iti creezi o tinuta classy, eleganta. Pentru a te asigura ca te folosesti la maximum de acest potential, incorporeaza accesorii care adauga rochitei tale cu paiete un aer elegant. Perlele, spre exemplu, sunt una dintre cele mai potrivite optiuni cand vine vorba despre accesorizarea unei rochii de seara din paiete, care sa arate foarte sofisticat. Poarta un colier si o pereche de cercei din perle cu rochia ta din paiete (evident, doar daca textura si design-ul acesteia iti permite sa folosesti aceste accesorii), si inspira eleganta. 

Joaca-te cu texturile. In ceea ce priveste alegerea gentii si a pantofilor pe care sa ii combini cu rochia ta cu paiete, daca faci neinspirata alegere de a opta pentru materiale cu o stralucire similara cu cea a rochitei, nu vei face decat sa iti incarci tinuta. De aceea, opteaza pentru texturi care aduc un plus de interes vizual tinutei tale: pielea intoarsa, de exemplu, este o optiune fericita in acest caz. Poti, de asemenea, sa te joci cu culorile, daca rochia ta cu paiete este una in tonuri neutre: o rochie din paiete argintii, precum cea din imagine, se potriveste de minune cu o pereche de pantofi stiletto si o geanta de tip plic rosii, confectionate din catifea. Atat textura, cat si culorile, nu vor face decat sa iti puna in valoare rochita, definitivandu-ti alura eleganta. Chiar si clasicii pantofi de piele cu design interesant sau modele abstracte sunt o optiune viabila, adaugand un plus de dimensiune imaginii tale. 

Da, poti sa fii casual. De obicei, o rochie cu paiete este pastrata in garderoba noastra festiva, pentru evenimentele speciale de seara. Cu toate acestea, cine nu si-ar dori sa poarte de mai multe ori rochia in care a investit si care ii place atat de mult? Adoptand un stil usor casual, poti avea ocazia sa porti superba rochie cu paiete din dulapul tau in mai multe contexte. Poart-o in combinatie cu o jacheta din denim, dresuri cu model si botine cu accente rochk pentru o iesire in oras de weekend cu prietenii, sau adauga un pulover simplu negru peste rochia ta, valorificand doar portiunea inferioara a acesteia. Daca vrei sa porti o rochie din paiete la o petrecere cocktail, combin-o cu un blazer negru, simplu, si o pereche de balerini eleganti pentru o tinuta mai mult decat potrivita pentru acest tip de eveniment. 

Intr-o tinuta simpla, eleganta, indrazneata sau casual, rochiile cu paiete de seara sunt intotdeauna spectaculoase, si nu pot lipsi din garderoba si din inima niciunei femei moderne. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie superba rochie din paiete argintii cu textura animal-print Shine, la jumatate de pret: pentru ca ne dorim ca anul acesta, sa stralucesti in fiecare moment, asa cum meriti!

Missgrey @ Jan 14, 2016 +