rootfoot

Daca umerii sunt noul decolteu, cat de mult ii putem dezgoli?

Umbla de vreo doi ani vorba prin lumea modei ca decolteul adanc nu mai e ce-a fost, si ca rochiile cu umerii goi sau rochiile pe un umar sunt cele mai cool piese vestimentare pe care le poti alege pentru un eveniment special sau pur si simplu pentru o tinuta feminina de zi. Iar podiumurile de prezentare, magazinele si fashionistele aproba (inca) noul trend din toate puterile.

 

Cata vreme soarele este suficient de darnic, peste tot vezi numai umeri delicati si clavicule senzuale, dezvaluite de o multime de croieli care de care mai inedite.

 

     

    Poti fi sexy fara efort intr-o rochie pe un umar

     

    Pe langa faptul ca o rochie pe un umar are o croiala specifica, foarte avantajoasa atat pentru busturile mici, cat si pentru cele mai generoase, este remarcabila senzualitatea generata atat de simplu, numai prin dezgolirea partiala a unei zone a corpului pe care nu o consideram de obicei printre cele mai atractive.

    La urma urmelor, de cate ori te-ai privit in oglinda, fascinata de frumusetea claviculelor tale, sau de cate ori ai primit aprecieri la adresa umerilor tai?

    Cu toate acestea, un lucru este cert: jocul de asimetrii este incitant si da o nota chic oricarei tinute. Rochia pe un umar, cu o maneca, este de altfel preferata multor celebritati care continua sa poarte astfel de design-uri pe covorul rosu.

     

    Dar cum accesorizam o tinuta asimetrica, asa cum este rochia pe un umar?

     

    Obtii cu usurinta, intr-adevar, un look sexy, insa gasirea accesoriilor potrivite pentru o rochie cu o singura maneca si cu o linie asimetrica a decolteului poate fi o adevarata incercare.

    Oare sa mai porti colier? Daca rochia pe un umar are si volane, ce fel de bijuterie mai poate iesi in evidenta printre faldurile de material? Dar nu este oare recomandat sa nu mai porti bijuterii la gat cu o astfel de rochie cu design destul de aglomerat in partea superioara?

     

    Ba da. Accesorizarea unei rochii cu un umar gol, cu volane sau fara, este de fapt mai usoara pentru ca… nu necesita neaparat bijuterii. Poate doar o pereche de cercei candelabru, al caror balans sclipitor va insufleti si mai mult tinuta cu un strop de dramatism sofisticat.

     

    Ai grija sa nu ruinezi aspectul chic lasand la vedere breteaua sutienului, chiar daca (sau poate mai ales daca) este transparenta.

    Deasemenea, alege un clutch in locul unei posete cu lant, pentru a evita dilema: sa imi port poseta pe umarul gol, sau pe cel acoperit de rochie?

     

    Missgrey @ Sep 15, 2017 +