rootfoot

Rochii de iarna: care sunt tendintele pentru sezonul rece?

Ne vine sau nu sa credem, sezonul rece si-a intrat in drepturi si ne aflam in ipostaza in care nu mai putem ignora schimbarile vremii, semn ca si garderoba noastra trebuie improspatata si adaptata sezonului. Designerii marilor case de moda au conturat tendintele noului sezon, care se ridica la inaltimea asteptarilor impuse de surprinzatoarele colectii de toamna. Daca toamna aceasta culorile puternice, varietatea de culori, croiuri si modele ne-a surprins, si iarna aceasta avem parte de surprize placute. Detaliile pretioase, materialele de calitate si design-urile simple si futuriste in culori vibrante sunt principalele elemente care fac o tinuta sa fie foarte in voga. Pentru ca ne dorim ca intotdeauna sa te simti frumoasa cu hainele pe care le porti, am creat in ultima colectie cateva modele de rochii de iarna pe care trebuie sa le ai, pentru diverse evenimente din viata ta. 

Chiar daca zilele friguroase isi fac simtita prezenta din ce in ce mai mutl, asta nu inseamna ca trebuie sa indepartam din garderoba noastra culorile, sub nicio forma. Zilele mohorate trebuiesc reimprospatate cu haine in culori puternice, pentru ca o rochie de iarna viu colorata determina atitudinea pe care tu o ai. Si stim deja cat d emult conteaza atitudinea atunci cand vorbim de frumusete. 

Daca esti o fashionista adevarata si tii doresti o rochie de iarna in conformitate cu tendintele modei de pe scena internationala, iti recomandam rochia midi Josephine, confectionata din material elastic si cu o sueprba aplicatie din dantela rafinata in zona pieptului, care sporeste farmecul tinutei tale. Rochia midi este ideala pentru sezonul rece datorita manecilor lungi, iar croiul in linii drepte asociat cu tonurile vibrante de orange ii confera farmec si modernitate. Poart-o cu cizme, botine sau ghetute specifice sezonului cu sau fara toc, si te vei remarca in orice moment! 

rochie-de-iarna

Pentru ocaziile mai pretentioase, ti-am pregatit rochia midi Michelle, confectionata din catifea sofisticata si cu o sueprba aplicatie din dantela aurie in zona pipetului, care o transforma intr-o tinuta de seara ideala. Materialul se muleaza discret pe trupul tau, punandu-ti in evidenta formele feminine, iar superba nuanta de verde smarald iti va conferi una er deosebit de elegant, care va atrage toate privirile. Poart-o cu tocuri inalte la o ocazie deosebita, si te vei alege cu numeroase complimente! 

rochie-de-iarna

Culorile vibrante, detaliile din dantela brodate manual si materialele de calitate transforma aceste doua modele de rochii de iarna in tinute in perfecta conformitate cu tendintele pe car ele vedem pe covorul rosu. Daca iti doresti sa iti pastrezi stilul elegant si rafinat, nu ezita sa urmaresti colectiile noastre pe www.MissGrey.ro, de unde iti poti alege cele mai frumoase rochii de iarna, create speciale pentru tine si nevoile tale! 

Missgrey @ Nov 06, 2014 +