rootfoot

Rochii trei sferturi: ce spune culoarea despre tine?

Nicio femeie nu isi doreste ca in sezonul rece sa renunte la eleganta. De aceea, printre piesele vestimentare favorite ale doe doamnelor si domnisoarelor, in acest sezon, se numara rochiile trei sferturi. Comode, potrivite pentru orice ocazie, elegante si regasite intr-o varietate de forme, modele, culori si texturi, rochiile trei sferturi devin un must have. Pentru ca avem la dispozitie o multitudine de modele din care sa alegem, adesea ne confruntam cu dileme. Cu siguranta te-ai intrebat cel putin odata "ce culoare mi se potriveste?", in momentul in care erai nevoita sa iti alegi o rochie. Si intrebarea este nu numai foarte legitima, ci si foarte importanta. 

Culorile pieselor vestimentare pe care le purtam sunt probabil cele mai importante, dupa design-ul si forma acestora. Impactul vizual este de cele mai multe ori influentat de culori, si de felul in care acestea ne reflecta personalitatea si transmit anumite mesaje despre noi. De aceea, sa alegi o culoare care ti se potriveste si care te avantajeaza inseamna sa iti asiguri din start o imagine bine pusa la punct, impresionanta. 

rochie-trei-sferturiPentru sezonul rece, noi ti-am pregatit numeroase modele de rochii midi pe care sa le porti in asa fel incat sa te simti intotdeauna frumoasa si eleganta. Produsele rochie-trei-sferturipe care ti le punem la dispozitie nu se remarca numai prin design-uri originale, menite sa flateze orice tip de silueta, ci si prin culorile la moda, asa cum au reflectat tendintele din lumea internationala a modei. Am mentionat in repetate randuri faptul ca noutatea acestui sezon consta in faptul ca se poarta culorile vii, puternice, vibrante, care sa contrasteze cu gri-ul care caracterizeaza aceasta perioada. 

Astfel, rochia trei sferturi Josephine, confectionata din material elastic si cu o aplicatie rafinata si subtila din dantela neagra pe piept, este o optiune adorabila pentru evenimentele de sezon pe care trebuie sa le onorezi cu prezenta. Orange-ul vibrant atrage atentia oricarui privitor asupra tinutei si imaginii tale, asa ca daca decizi sa porti aceasta culoare trebuie sa fii atenta la toate detaliile. La nivel simbolic, orange-ul transmite caldura, deschidere, vivacitate. Foarte multi specialisti au catalogat-o ca fiind culoarea fericirii, si a fost recomandata sa fie purtata la evenimente, pentru ca emana apropiere, socializare, fiind mult mai impresionanta din acest punct de vedere decat galbenul. Asadar, daca iti doresti sa inspiri optimism la orice ocazie speciala din viata ta, si, totdata, sa te remarci printr-o tinuta simpla si indrazneata simultan, opteaza cu incredere pentru rochia trei sferturi Josephine. 

Pentru ca rafinamentul si eleganta sunt doua caracteristici esentiale care definesc femeia moderna, am creat rochia trei sferturi Chloe, confectionata din catifea si dantela in tonuri vibrante de albastru. Sofisticata si stilata, rochia trei sferturi poate fi purtata la cele mai speciale evenimente din viata ta, iar culoarea puternica si foarte in voga va contribui la conturarea unei imagini impecabile. Albastrul este adesea vazut ca un simbol al calmului si linistii, motiv pentru care este si una dintre culorile preferate pentru vestimentatia office (asta pe langa faptul ca albastrul este cunoscut si sub denumirea de "culoarea intelectualului"). La nivel emotional, albastrul inchis nu numai ca inspira calm si liniste, dar este adesea asociat cu o iubire ascunsa, cu o personalitate misterioasa. Asociaza asta cu mesajul pe care il transmit catifeaua si dantela, si vei obtine o aparitie... inegalabila!

Culorile au un impact si mai mare daca le purtam in combinatii complementare. Astfel, o rochie trei sferturi orange o poti asocia cu accesorii albastre, si una albastra cu accesorii portocalii. Vei obtine un efect spectaculos! Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti din diversitatea de rochii trei sferturi modelul si culoarea care ti se potriveste cel mai bine, in functie de mesajul pe care doresti sa il transmiti! 

Missgrey @ Nov 13, 2014 +