rootfoot

Summer essentials: rochii scurte de ocazie cu spatele gol

Fiecare rochie de ocazie are propriile elemente definitorii care ii confera acel farmec ce ne determina pe noi, femeile, sa ne indragostim instantaneu si sa ne dorim sa o purtam la evenimentele speciale din viata noastra. Discrete sau extravagante, rochiile scurte de ocazie se regasesc pentru fiecare personalitate si se potrivesc fiecarei preferinte in parte. Insa exista anumite accesorii vestimentare care pur si simplu nu pot trece neobservate, datorita elegantei lor incomensurabile. Despre astfel de articole vestimentare vorbim astazi:

rochie-scurta-de-ocazie-cu-spatele-golRochiile scurte de ocazie cu spatele gol sunt dublu incantatoare: pe de o parte, datorita faptului ca lungimea lor iti asigura confort si feminitate simultan si, pe de alta parte, datorita faptului ca au si spatele gol, element ce adauga imaginii tale un plus de senzualitate si mister specific feminin. Perfecte pentru momentele in care stii ca trebuie sa impresionezi orice ar fi la vreun eveniment, rochiile scurte de ocazie cu spatele gol atrag atentia asupra ta valorificandu-ti feminitatea si conferindu-ti o eleganta de exceptie, greu de obtinut cu ajutorul altor accesorii vestimentare. 

Daca ti se pare prea mult sa porti o rochie scurta de ocazie cu spatele gol, tine cont de faptul ca aceste articole vestimentare sunt prin definitie pretioase, motiv pentru care supra-rochie-de-ocazie-scurta-cu-spatele-golaccesorizarea este de evitat. Atunci cand porti o rochie scurta de ocazie cu spatele gol, acorda foarte mare atentiei coafurii tale, pentru ca iti vei dori sa nu maschezi una dintre caracteristicile definitorii ale rochiei - si anume - spatele decupat. O bratara rafinata este mai mult decat suficienta pentru a completa tinuta festiva compusa din rochia scurta de ocazie, iar in rest, atitudinea este tot ceea ce conteaza.

Pentru acest sezon, iti recomandam sa optezi pentru rochiile de ocazie scurte cu spatele gol Erin. Disponibile in doua nuante incantatoare - rosu bordo si verde, rochiile de ocazie scurte au bustul confectionat din dantela pretioasa si fusta din voal fin. Perfect imbinate, cele doua texturi dau rochitei un rafinament aparte, iar culorile bogate iti ofera garantia faptului ca te vei afla in centrul atentiei oricarui eveniment. Combina rochia de ocazie scurta bordo Erin cu pantofi sau sandale si accesorii in tonuri de auriu, pentru o aparitie luxurianta, si rochia scurta de ocazie Erin verde cu tonuri pastelate de roz sau piersica, pentru o imagine indrazneata si cu un aer fresh, de vara. Simple si confortabile, rochiile scurte de ocazie cu spatele gol iti asigura momente de nepretuit, oriunde ai alege sa le porti. 

Alege-ti modelul favorit de rochii scurte de ocazie cu spatele gol, si straluceste vara aceasta la toate evenimentele!

Missgrey @ Aug 01, 2016 +