rootfoot

Modele de rochii elegante de seara care creeaza impresia unui bust generos

Marimea bustului este mereu un subiect sensibil pentru multe femei, iar modelele de rochii elegante de seara care maresc optic sanii sunt la mare cautare cand vine vorba de ocaziile speciale unde vrem sa aratam cat mai bine.  

 

Din fericire, aceste rochii chiar exista si, daca sunt bine alese, vor deveni cu siguranta tinutele tale preferate, armele secrete care iti pun calitatile in valoare si iti confera incredere in farmecul tau natural.

 

Rochii elegante de seara cu decolteu care amplifica optic bustul

 

Stii cum se spune, ca detaliile fac diferenta. Ei bine, in cazul unor rochii elegante de seara al caror bust este realizat din dantela pretioasa brodata sau care prezinta elemente inedite precum volanele, fronseurile, pliurile sau aplicatiile florale, vorba de mai sus se adevereste si devine regula vestimentara numarul unu cand doresti sa amplifici optic bustul.

 

Cu cateva mentiuni, totusi.

 

Daca rochiile de ocazie cu volane in partea superioara sunt pe gustul tau, alege-le pe cele de dimensiuni mici sau medii, pentru a nu anula efectul dorit. Deasemenea, orice detaliu prea voluminos adaugat deasupra taliei poate distruge echilibrul proportiilor, asa ca mizeaza mai degraba pe mai multe volane mici decat pe mai putine volane mari.

In ce priveste linia decolteului, evita-le pe cele cu forma in V sau de oval, care nu ajuta sanii sa para mai mari. In schimb, decolteul barcuta sau cel rotund vor face minuni, iar pentru un look seducator, poti alege rochii elegante de seara cu decolteu stil bardot sau unul care dezveleste subtil umerii.

 

Imprimeurile si culorile pot fi folosite in avantajul tau

 

   

Unul din cele mai amuzante si facile moduri de a-ti modela infatisarea este sa te joci cu imprimeurile tesaturilor si cu cromatica lor. In principiu, cand porti tinute formate din doua piese, poti aplica regula care spune ca nuantele inchise subtiaza, iar cele deschise maresc. Un pantalon bleumarin sau negru si o bluza roz pudra sau somon vor crea impresia unor picioare subtiri si a unui bust mai generos. Dar ce faci cand participi la un eveniment special si trebuie sa porti o rochie de ocazie?

 

In cazul acesta, mizeaza pe tesaturi de calitate cu reflexe metalice. Dantela brodata cu design floral si fir irizant este o alegere foarte buna atunci cand vrei sa creezi impresia unui bust mai amplu, iar daca este intr-o alta nuanta decat clasicul negru, atunci cu atat mai bine. Modelele de rochii elegante de seara in tonuri inchise de albastru, verde smarald, argintiu sau rosu bordo sunt la fel de elegante si au un impact la fel de puternic precum mica rochie neagra.

 

Missgrey @ Jul 28, 2017 +