rootfoot

Rochiile din dantela - definitia suprema a elegantei

Rochiile din dantela - atat de indragite si de apreciate in intreaga lume, incat trebuie sa ai si tu cel putin un model in garderoba ta, fie ea festiva sau casual chic. Emanand o eleganta care reflecta perfectiunea pana in cele mai mici detalii, rochiile din dantela sunt cea mai sigura metoda de a impresiona la un eveniment deosebit. 

Pentru ca textura luxurianta nu inceteaza sa surprinda prin farmecul sau inegalabil, creatorii de moda reinventeaza acest materialrochie-de-seara-din-dantela-cu-fir-irizant sofisticat in permanenta, dand nastere unor modele de rochii din dantela atat de diverse, incat este imposibil sa nu iti gasesti cel putin un model favorit. Rochiile din dantela sunt definita suprema a elegantei, datorita conotatiei pe care aceasta textura rafinata a dobandit-o de-a lungul veacurile de existenta.

Asociata cu nobletea, cu spiritul indraznet, cu feminitatea si cu delicatetea, dantela ramane intotdeauna o alegere ireprosabila pentru tinutele tale festive. Iar varietatea infinita de rochii din dantela iti ofera posiblitatea de a identifica modelul care sa ti se potriveasca perfect, indiferent de cnformatie, complexitate a pielii, culoare a parului sau a ochilor. 

Pretioase in insasi esenta lor, rochiile din dantela te ajuta sa eviti stresul cauzat de alegerea accesoriilor ideale, asta tocmai pentru ca ele nu au nevoie de foarte multe bijuterii si artificii vestimentare pentru a te pune in valoare. 

Daca vrei sa te simti cu adevarat speciala la evenimentele deosebite ale acestui sezon, poarta rochia din dantela Ella. Confectionata integral din dantela, rochia midi se remarca prin textura luxurianta cu motive florale abstracte, in primul rand. Croiul conic al rochiei din dantele ii asigura capacitatea de a-ti urmari discret liniile siluetei, evidentiindu-ti formele feminine cat se poate de discret si delicat. Iar combo-ul cromatic inedit rezultat din imbinarea tonurilor de auriu cu negru iti asigura un plus de eleganta care va atrage numeroase complimente. Dotata cu cupe si balene, rochia din dantela Ella aurie iti pune in valoare bustul, reusind sa iti asigure o alura usor provocatoare. 

Tu ce modele de rochii din dantela preferi, dintre cele pe care ti le punem la dispozitie pe site? 

 

Missgrey @ Jul 31, 2016 +