rootfoot

Rochia din dantela galbena: cum o accesorizezi?

Desi sunt extrem de versatile si feminine, rochiile galbene nu par sa atraga atentia atat de multor femei pe cat ne-am astepta. In ciuda faptului ca galbenul este considerata o culoare vesela, foarte putini oameni tind sa isi asume aceasta nuanta drept favorita. Iar asta pentru ca majoritatea considera ca este o culoare mult prea puternica ce cu siguranta nu li se va potrivi.

Cu toate acestea, avand in vedere trendurile pe care le putem observa pe scena internationala a modei, stim ca in acest sezon rochiile galbene sunt foarte populare. La fel de populare precum nuantele delicate de rose quartz si albastru serenity, culorile acestui an declarate oficial de catre Pantone. Iar cel mai important lucru pe care trebuie sa il retii despre cohiile galbene este faptul ca aceasta nuanta are capacitatea de a complementa orice alta nuanta din gama curcubeului. Albastrul marin, albastrul imperial, violetul, verdele, bordo-ul, albastrul pastel, culorile neutre precum  bej, nuantele de maro sau gri, sunt doar cateva dintre optiunile fermecatoare pe care le ai atunci cand vine vorba despre accesorizarea rochiei tale galbene. 

rochie-din-dantela-galbenaAtunci cand porti o rochie galbena, aminteste-ti intotdeauna ca aceasta va fi elementul central al tinutei tale, motiv pentru care alegerea accesoriilor trebuie facuta cu grija, in asa fel incat sa nu incarci prea mult tinuta, si nici sa nu distragi atentia de la rochie. Opteaza pentru un stil subtil si rafinat, alegand sa combini rochia galbena cu accesorii menite sa complimenteze si sa completeze accesoriul vestimentar central al tinutei tale, si nu sa il puna in umbra. Cu putina atentie, iti poti crea o aparitie echilibrata si deosebit de eleganta, care va atrage toate privirile.

Astazi, iti recomandam rochia galbena din dantela Dalma. Pentru acelea dintre dumneavoastra carora le este teamsa sa poarte galben, consideram ca alegerea unei rochii galbene din dantela este un inceput mai mult decta potrivit pentru a va determina sa va indragostiti pur si simplu de aceasta culoare. Daca va intrebati de ce, e foarte simplu: dantela este prin definitie una dintre cele mai sofisticate si luxuriante texturi in ceea ce priveste vestimentatia feminina, iar in combinatie cu tonurile de galben, aceasta reuseste sa arate deosebit de elegant. 

Cu bustul atent lucrat din dantela fina, si cu fusta din material elastic in tonuri pastelate de galben, rochia galbena din dantela Dalma are capacitatea de a-ti urmari discret liniile corpului datorita croiului conic. Lungimea midi o transforma intr-o tinuta extrem de versatila, usor adaptabila oricarei categorii de evenimente, iar pretiozitatea texturii si delicatetea culorii iti asigura o aparitie de neuitat, chiar si fara sa te obosesti prea mult cu selectia accesoriilor. 

Tu unde ai alege sa porti rochia din dantela galbena, si cum ai accesoriza-o?

 

 

 

Missgrey @ May 09, 2016 +