rootfoot

Afla cum sa iti alegi rochia de cununie civila

Cel mai simplu raspuns la intrebarea cum sa iti alegi rochia de cununie civila este… cu drag, pentru ca, daca tu esti viitoarea mireasa, atunci e vorba de unul din cele mai importante momente din viata ta, iar daca esti invitata, atunci participi la evenimentul care va pecetlui fericirea unor persoane dragi tie. Numai ca, atunci cand vine vorba de moda, trebuie sa vorbim si concret uneori. Daca esti nedumerita in ce priveste tinuta potrivita pentru cununia civila, vom incerca in articolul de mai jos sa-ti usuram cautarea, oferindu-ti cateva sfaturi.

 

Lunga sau scurta?

 

   

Hmm… O rochie lunga ar fi mai potrivita la un eveniment de seara, iar una scurta poate intr-un club, asa ca mai bine mergi pe varianta unei rochii de cununie civila midi, pentru ca acestea sunt chic si extrem de feminine. In plus, sunt si suficient de confortabile pentru a putea sarbatori dupa aceea evenimentul intr-un local dragut, unde se danseaza, iar in cazul in care dureaza mai mult timp asteptarea la starea civila, o rochie midi nu va constitui o grija in plus. Convinge-te de acest lucru alegand pentru cununia civila una din rochiile midi din colectiile Miss Grey.

 

Ar trebui sa alegi o rochie intr-un stil romantic sau casual?

 

   

De fapt, rochia de cununie civila ar trebuie sa fie in stilul tau personal, reprezentativa pentru cine esti tu. Daca esti genul romantic, alege o tinuta cu un design feminin, delicat, intr-o culoare vibranta, pasionala.

O nuanta de rosu aprins si un model floral sofisticat, realizat din dantela brodata, asa cum are rochia Tania, se va potrivi atat importantei evenimentului, cat si amprentei tale de stil.

Daca preferi piesele vestimentare mai clasice, iar micuta rochie neagra este o referinta pentru tine, atunci cu siguranta vei arata spectaculos intr-o astfel de tinuta. Totul este sa rezonezi cu designul si liniile croielii, si atunci vei fi sigura de un look impecabil. Noi iti recomandam in acest caz rochia Ingrid, care reinterpreteaza original clasica rochie neagra, infrumusetand-o cu jocuri de transparenta la nivelul bustului si cu o croiala care urmareste subtil liniile corpului, conferindu-ti un aer deopotriva misterios si seducator.

Totusi, daca te-ai decis pentru o rochie neagra, ar fi ideal sa porti pantofi in nuante nude, aurii, argintii sau intr-o alta culoare care inveseleste tinuta, precum rosu, roz, galben sau albastru, nu de alta, dar un outfit negru din cap pana in picioare este putin cam sumbru pentru o cununie civila.

Missgrey @ Apr 24, 2017 +