rootfoot

Secretele femeilor elegante care poarta rochii verzi cu umerii goi

Cu siguranta ti-au atras si tie atentia, daca nu cumva chiar esti una dintre acele femei elegante care poarta rochii verzi cu umerii goi si par intotdeauna invaluite intr-un aer misterios si fermecator.

O astfel de aparitie nu va fi niciodata trecuta cu vederea, chiar daca la petrecere sunt invitati sute de oameni. E, pur si simplu, vorba despre magia unei culori cu semnificatii mistice, care imbie la contemplare, si bineinteles, de senzualitatea unui model de rochie care este insasi expresia unei feminitati irezistibile.

 

 

Dar de unde vine farmecul rochiilor verzi cu umerii goi?

 

O parte din fascinatia rafinatelor rochii verzi cu umerii goi vine din efectul pe care culoarea lor o are asupra psihicului uman. Verdele, nuanta preferata a Mamei Natura, insufla o stare de liniste, calmeaza si invioreaza sufletele obosite, asa cum primavara readuce viata in zambetele amortite de frigul iernii.

 

Verdele este un semn al echilibrului, o nuanta care mediaza fierbinteala rosului si raceala albastrului si se mentine cu gratie in acel spatiu cromatic unde nimic nu te agreseaza vizual, ci te invaluie intr-o seninatate binevenita.

 

Marele avantaj al unor rochii verzi elegante, cu umerii goi sau nu, este ca pot sta la baza celor mai spectaculoase tinute. Combinatia de verde cu nuante metalice pretioase sugereaza maiestuozitatea specifica regalitatii, iar accesoriile in culori contrastante energizeaza tinuta. Cum accesorizezi rochiile verzi in functie de eveniment? Afla din articol cum accesorizezi o rochie verde astfel incat sa arati ireprosabil.

 

Poarta la cea mai pretentioasa petrecere la care esti invitata o rochie verde cu umerii goi, incalta sandale sau pantofi cu toc, in nuante metalice de bronz, alege un clutch cu straluciri pretioase de cupru si bijuterii din aur rosu sau chihlimbar, si te vei bucura de admiratia netarmurita a tuturor.

 

Orice silueta arata impecabil intr-o rochie cu umerii goi

 

Brigitte Bardot, caci de la ea a pornit trendul seducatoarelor rochii cu umerii goi, era un adevarat exemplu de eleganta simpla.

 

Aerul ei inocent si vag provocator facea o pereche imbatabila cu modelele de rochii care dezvelesc umerii, iar tendintele moderne le-au preluat si le-au reinventat in tinute actuale, menite sa metamorfozeze femeile in adevarate sex-simboluri. Avantajul acestor piese vestimentare este ca dezvaluie o parte a corpului care arata splendid chiar si fara antrenamente intense la sala. In plus, rochiile cu decolteu bardot te fac constienta de expunerea umerilor si vei fi mult mai atenta la postura: vei tine spatele drept si vei parea nu doar mai inalta- ci si mult mai indrazneata si optimista. Descopera o selectie irezistibila de rochii de seara verzi lungi si scurte ideale pentru orice silueta.

 

Unii oameni aleg sa atraga priviri prin tot felul de tinute extravagante si decizii controversate, insa tu ai la indemana ceva mult mai valoros pentru a fi in centrul atentiei: acum stii ca la urmatoarea petrecere unde vrei sa fii in centrul atentiei trebuie sa porti o rochie verde cu umerii goi.

Missgrey @ Oct 11, 2017 +