rootfoot

Rochii de vara la reducere

Sezonul cald se instaleaza incet dar sigur, iar garderoba ta trebuie sa fie pregatita pentru perioada care urmeaza. Daca te gandesti sa iti achizitionezi noi accesorii vestimentare, nu uita sa treci pe lista si rochiile de vara, pentru ca vei avea cu siguranta nevoie de ele; si categoric nu iti doresti sa fii luata prin surprindere de vremea de afara, sau de o invitatie in oras a unor prieteni, si sa nu ai o tinuta adecvata sezonului. 

Miss Grey iti pune la dispozitie rochii de vara la reducere, pe care sa le adaugi in sifonierul tau si pe care sa le porti in aceasta perioada. Create special pentru aceast sezon, rochiile de vara pe care ti le recomandam inglobeaza in proportii rochie-de-vara-la-reducerearmonioase eleganta, rafinamentul si delicatetea specific feminine, precum si confortul unei tinute ideale pentru o zi torida de vara. Versatile, seducatoare si jucause, rochiile de vara la reducere pe care ti le punem la dispozitie pot fi purtate la numeroase categorii de evenimente, si in diverse stiluri, incepand de la cel casual si pana la cel elegant. Totul depinde de felul in care tu alegi sa le accesorizezi in asa fel incat sa obtii efectul dorit.  

rochie-de-vara-la-reducereAnul acesta, in special in sezonul cald, se poarta imprimeurile jucause. De aceea, iti propunem doua superbe modele de rochii de vara la reducere cu print, dintre care sa iti alegi favorita. Confectionate astfel incat sa puna in valoare orice tip de silueta, rochiile de vara la reducere sunt un must-have pentru fiecare femeie care vrea sa isi faca afirmat stilul persoanl in aceasta perioada. 

Rochia de vara la reducere Capri este confectionata integral din bumbac imprimat cu detalii florale multicolore, ce ii confera o alura delicata si perfecta pentru sezonul cald. Stilul clos, alaturi de volanasele din zona fustei, transforma rochia de vara la reducere intr-un accesoriu vestimentar inedit si diafan, ce poate fi purtat cu succes in divserse contexte: fie in club, fie la o petrecere aniversara, fie la un eveniment special sau la o simpla iesire in oras cu prietenii. 

Daca preferi liniile geometrice, iti recomandam rochia de vara la reducere Sicily, confectioata la randul ei tot din bumbac imprimat, in tonuri predominant de rosu, care aminteste de specificul vestimentar scotian sau de uniformele scolare. Ideala pentru momentele in care vrei sa nu treci neobservata, rochia de vara la reducere cu volanas iti asigura o imagine delicata, feminina si irezistibila, indiferent de contextul in care alegi sa o porti. 

Tu ti-ai ales rochiile de vara la reducere favorite? 

Missgrey @ Jun 03, 2016 +