rootfoot

Ce sa nu porti niciodata la o rochie midi din dantela bordo

Atat prin culoarea regala, cat si prin calitatea tesaturii, o rochie midi din dantela bordo este una dintre cele mai populare alegeri facute de doamnele sau domnisoarele invitate la un eveniment special, fie ca este vorba despre o petrecere de cocktail, o nunta sau o cununie.  

 

Preferata mai ales de regine si extrem de apreciata in epoca victoriana, dantela se incapataneaza sa ramana in voga si in trendurile modei actuale, insa uneori poate parea cam pretentioasa si dificil de purtat. Deja, daca vorbim despre dantela colorata –pentru ca dantela neagra, oricat ar fi de eleganta si misterioasa, nu este singura optiune a iubitoarelor de moda- intervin o multime de intrebari referitoare la accesorii sau la croiala rochiei.

 

Va recomandam sa patrundeti in minunata lume a dantelei purtand, pentru inceput, rochii scurte sau –pentru mai multa eleganta, rochii midi confectionate din dantela brodata, pentru ca cele maxi au tendinta sa para putin prea coplesitoare.

 

     

    Cu ce texturi sa nu combini niciodata o rochie midi din dantela bordo

     

    Daca evenimentul la care participi are loc toamna si vrei sa faci o impresie buna in rochia midi din dantela bordo pe care tocmai ti-ai achizitionat-o, nici sa nu te gandesti sa o porti cu o jacheta din stofa sau din jeans, oricat de eleganta sau chic ar fi. Incearca, pentru un eveniment cu dress code mai putin formal, o jacheta din piele stil biker, iar la unul black tie un blazer rafinat.

    Deasemenea, evita esarfele din voal in favoarea unui sal delicat din matase sau casmir.

     

    Renunta la accesoriile prea opulente

     

    Referindu-ne la bijuterii, in primul rand trebuie subliniat faptul ca rochia din dantela, mai ales daca are un model intricat, extrem de detaliat, arata minunat fara sa aiba nevoie de o accesorizare prea complexa. O pereche de cercei discreti si un colier care sa tina seama de linia decolteului (sau, daca rochia este fara maneci sau cu maneci scurte, poti alege in locul colierului o bratara cu design subtil), vor completa impecabil tinuta.

     

    Ce culori sa eviti cand porti rochia midi din dantela bordo

     

    Acum a venit randul sa alegi pantofii si poseta.  La fel cum eviti sa porti pantofi verzi cand porti orice fel de rochie rosie, tot asa vei proceda si in cazul rochiei midi din dantela bordo. Si nici poseta in nuante de verde nu va arata prea bine alaturi de o piesa vestimentara atata de sofisticata.

     

    Deasemenea, acelasi lucru este valabil si pentru pantofii sau poseta in nuante de galben intens sau roz. In schimb, mizeaza pe tonurile metalice, aurii sau argintii, pe nuantele de nude, sau pe negru pentru un look clasic.

     

    Missgrey @ Oct 12, 2017 +