rootfoot

Rochiile scurte cu tul: cum le purtam?

O rochie cu tul poate sa ti se para o piesa vestimentara nu foarte practica. Insa, in lumea moderna, cine isi doreste sa fie in totalitate pragmatic din punct de vedere vestimentar? Rochiile cu tul reusesc sa confere fiecarei purtatoare farmecul basmelor alaturi de alura sofisticata a unei aparitii de gala. In plus, daca alegi modelul potrivit de rochie cu tul si daca o accesorizezi corespunzator, poti sa o porti chiar si la evenimentele care se desfasoara ziua. Si cu siguranta vei primi o multime de complimente! Fii diferita, si indrazneste sa porti rochii cu tul - noi iti suntem alaturi cu sfaturi despre cum anume sa o accesorizezi astfel incat sa impresionezi!

rochie-scurta-cu-tul-si-dantelaEVIDENTIAZA FUSTA DIN TUL

Una dintre cele mai simple metode de a purta rochia scurta cu tul este sa o transformi intr-o fusta. Poart-o in combinatie cu un sacou sau un cardigan atent alese si vei reusi sa atragi atentia asupra fustei din tul, creand un look foarte feminin. Incearca sa combini rochia scurta din tul cu alte accesorii si piese vestimentare in aceeasi culoare, astfel incat sa nu distragi atentia de la fusta pe care doresti sa o evidentiezi. Daca iti doresti mai mult contrast, iti recomandam sa optezi pentru accesorii mai inchise decat nuanta originala a rochiei cu tul, insa sa pastrezi gama cromatica. 

ACCENTE FEMININE

Evidentiaza-ti feminitatea cu ajutorul bijuteriilor atent alese. Un colier atent ales in asa fel incat sa complimenteze tinuta este suficient in ceea ce priveste accesoriile pentru a impresiona cu rochia ta scurta din tul. Poti alege un colier voluminos, poate chiar cu insertii din tul, insa, atunci cand alegi o astfel de bijuterie, asigura-te ca pastrezi restul look-ului tau simplu. Tinutele monocromatice sunt foarte in voga in acest sezon, asa ca incearca sa pastrezi aceeais gama cromatica chiar si in privinta bijuteriilor. Evita bratarile sau cerceii care sunt prea evidenti, rochia cu tul este pretioasa prin definitie si nu are nevoie de un surplus de accesorii pentru a arata impecabil. 

ALURA SOFISTICATA SI CLASSY

Fie ca alegi sa porti o rochie scurta cu tul la un brunch, o petrecere cocktail sau o intalnire de afaceri, poti sa iti creezi un look sofisticat si classy daca stii cum anume sa o accesorizezi. In sezonul rece, poti combina rochia scurta cu tul cu un palton in nuante deschise - alb, bej, ivoire sau somon, in functie de culoarea pe care o are rochia scurta, si vei obtine un look sofisticat, elegant si sobru cu accente feminine. In sezonul primava-vara, poti opta pentru sacouri sau caftane atent alese. Ai amre grija ca, atunci cand iti doresti o astfel  de tinuta, sa alegi lungimea potrivita pentru sacou sau palton (acestea nu trebuie sa depaseasca linia rochiei scurte cu tul). 

Cu bustul din dantela si fusta din tul, rochia scurta eleganta D'Amour impresioneaza atat prin design-ul rafinat, cat si prin culoarea delicata. Deosebit de feminina, rochia scurta cu tul poate fi purtata la numeroase categorii de evenimente, in functie de felul in care alegi sa o accesorizezi, si va face intotdeauna senzatie printre invitati. Spatele decupat in V compenseaza absenta decolteului, iar manecile scurte ii confera un plus de eleganta, avantajand orice tip de silueta. In plus,jocurile de transparenta ale tul-ului de la nivelul bustului ii sporesc farmecul si iti confera o alura misterioasa, in vreme ce culoarea delicata aduc mai aproape de fiecare purtatoare alura de poveste. 

Acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti modele favorite de rochii scurte cu tul pe care sa le porti indiferent de sezon! 

Missgrey @ Aug 14, 2015 +