rootfoot

Rochiile albastre de petrecere si bijuteriile cu care le poti accesoriza

Albastrul imperial este una dintre cele mai stilate si iconice culori existente in lumea modei. Astfel, rochiile albastre elegante, fie ele scurte sau lungi, chiar reusesc sa avantajeze pe oricine, in ciuda miturilor. Daca sunt accesorizate cu bijuterii funky, pantofi si alte accesorii fashion care se potrivesc stilului tau personal, rochiile albastre de petrecere vor dobandi subit o alura mai stralucitoare si mai impresionanta. Tot ceea ce ai de facut este sa te decizi ce culori ale bijuteriilor se potrivesc rochiei tale albastre. Iata cateva dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poti face:

 

Accesorizeaza rochiile albastre de petrecere cu tonuri de auriu, argintiu sau bronz

 

Tonurile de argintiu, auriu sau bronz sunt cele mai la indemana si mai iconice optiuni de accesorizare, atunci cand elementul principal al tinutei noastre este reprezentat de o rochie de petrecere albastra. Iti rochie de petrecere albastrarecomandam sa optezi pentru accesorii in aceste nuante atunci cand iti doresti sa adaugi imaginii tale un plus de stralucire si rafinament; spre exemplu, pentru petrecerile de final de an sau alte evenimente formale, accesorizarea rochiilor albastre cu auriu si argintiu este un must. In acest fel, vei reusi sa iesi in evidenta foarte usor si sa te remarci printr-un stil inconfundabil, de inspiratie regala. O pereche de cercei, pantofii, clutch-ul, o bratara si un inel cocktail sunt suficiente pentru a-ti completa tinuta eleganta. Evident, depinde foarte mult si de design-ul rochiei in sine - pentru ca unele nu iti pot permite sa porti, spre exemplu, un colier statement care poate acapara foarte usor atentia.

 

Creeaza contraste superbe purtand rochiile elegante albastre cu accesorii color-block

 

Iubim stilul color-block datorita farmecului pe care reuseste sa il confere oricarei tinute. Daca este realizat cu atentie, poti profita la maximum de potentialul incredibil al acestui stil atat de indragit in lumea rochie albastra de petreceremodei. Poti sa porti o rochie albastra de petrecere in cobminatie cu nuante complet diferite, calde, precum galben, diferite tonuri de roz sau corai. Ai grija intotdeauna cand te raportezi la acest stil de accesorizare sa nu faci abuz de bijuterii si accesorii in culori contrastante, pentru ca centrul atentiei in tinuta ta ii revine rochiei albastre; iar accesoriile intotdeauna, trebuie sa scoata in evidenta rochia si sa iti infrumuseteze imaginea de ansamblu, in niciun caz invers. 

O alta optiune cel putin la fel de chic este reprezentata de accesorizarea rochiilor albastre de petrecere cu tonuri de turcoaz sau menta, ori alte derivate din gama cromatica definita de nauntele de albastru. Recomandam aceste alegeri pentru o aparitie cuminte, usor misterioasa si deosebit de feminina. 

 

Rochii albastre de ocazie pe care sa le porti in acest sezon

 

Luna aceasta, se apropie mult-asteptatele petreceri de final de an. Cu siguranta iti doresti o tinuta stralucitoare, care sa te scoata din anonimat si care sa iti reflecte personalitatea. De aceea, daca pana acum nu ai incercat rochiile albastre de petrecere - sau, din contra, daca iubesti rochiile albastre in general - iti recomandam doua dintre cele mai recente creatii Miss Grey: stiluri diferite, la fel de elegante si de sofisticate; alege rochia albastra de petrecere Vanda daca iti doresti o aparitie senzuala si feminina, definita de o atitudine increzatoare. Confectionata integral din  catifea fina de calitate superioara, rochia albastra de petrecere se face remarcata datorita design-ului sau conic care ii permite sa se muleze pe formele tale, asezonat cu umerii goi si bustul tip corset, cu cupe. Aplicatia cu franjuri si margele adauga un plus de dimensiune imaginii tale, iar in combinatie cu un colier statement rochia devine un accesoriu imposibil de trecut cu vederea, care iti va aduce numeroase complimente. 

Pentru o aparitie definita de farmec feminin, stil, eleganta si o usoara urma de senzualitate, iti recomandam sa optezi pentru rochia albastra de petrecere Tina. Realizata din triplu voal elastic, rochia se muleaza subtil pe formele tale feminine, sporindu-ti alura senzuala datorita insertiilor din dantela pretioasa brodata manual cu fir de paiete, care se regasesc la nivelul bustului si al spatelui. Descoperind suficient de mult cat sa incite si sa starneasca admiratie, dar pastrand, in acelasi timp, o eleganta clasica, rochia albastra de petrecere este ideala pentru sezonul rece si se potriveste unei game foarte variate de evenimente datorita lungimii sale midi. 

Tu cum alegi sa accesorizezi rochiile albastre de petrecere

 

Missgrey @ Dec 07, 2016 +