rootfoot

Vara se poarta rochiile galbene!

Rochiile galbene sunt, surprinzator, foarte in voga in aceasta vara. Si spunem surprinzator pentru ca culoarea galben este una dintre acele nuante pe care nu foarte femei indraznesc sa le poarte. Stralucitor, puternic, vibrant si intens, galbenul nu se numara printre primele optiuni atunci cand dorim sa cream o tinuta care sa se remarce prin stil. Multe femei sustin ca rochiile galbene nu le avantajeaza. Daca esti obisnuita sa porti negru, maro si alb, probabil simti exact acelasi lucru. Cu toate acestea, din cand in cand, este recomandat sa indraznesti sa faci o mica schimbare in privinta stilului tau vestimentar. Rochiile galbene de la Miss Grey s-ar putea sa devina chiar outfiturile tale favorite pentru cele mai speciale evenimente!

Rochiile galbene pot fi purtate chiar daca initial ai senzatia ca vei arata ciudat. Daca iti doresti intr-adevar sa aduci o schimabre stilului tau vestimentar, si sa fii in pas cu tendintele modei, este suficient sa stii cateva mici rochie-galbena-midi-cu-dantelatrucuri de stil care te vor ajuta sa stralucesti si sa atragi complimente purtan o rochie galbena, indiferent de sezon. Grabeste-te, vara se apropie de sfarsit si acum este momentul ideal pentru a purta rochii galbene!

Culoarea galben este asociata cu fericirea si optimismul, si acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui sa porti rochii galbene! In plus, o rochie galbena se va evidentia intotdeauna la orice eveniment, astfel ca nu vei trece neobservata si vei primi numeroase complimente. Tot ce conteaza este sa alegi un model de rochie galbena care sa te avantajeze si sa iti puna in valoare calitatile, si sa o accesorizezi in conformitate cu efectele pe care doresti sa le obtii purtand rochia galbena. In plus, exista o multime de nuante si tonuri pastelate de galben pe care sa le agi, astfel ca poti sa arati foarte elegant intr-o rochie galbena in tonuri pastelate, fara sa iti faci griji ca vei atrage prea mult atentia asupra ta. In plus, tonurile de galben se potrivesc de minune cu bronzul de sezon, atragand atentia asupra pielii tale; de asemenea, rochiile galbene sunt pretioase prin definitie, si atrag atentia asupra ta fara sa fie nevoie de prea multe accesorii care sa le completeze. 

Cu fusta confectionata din triplu voal elastic si bustul din dantela, ambele materiale in tonuri pastelate de galben, rochia galbena Dalma impresioneaza prin delicatete si rafinament. Combinatia armonioasa dintre materialele atent alese si design-ul simplu si elegant o transforma intr-o tinuta demna de cele mai speciale evenimente. Rochia galbena se muleaza discret pe formele tale, punandu-ti in evidenta silueta, iar dantela din zona bustului ii sporeste alura fermecatoare si ii confera un aer foarte feminin. In combinatie cu accesorii in nuante de maro si auriu, rochia galbena se transforma intr-o tinuta care va atrage toate privirile la orice ocazie speciala ai alege sa o porti. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi rochiile galbene favorite cu care sa impresionezi in acest sezon! 

Missgrey @ Aug 18, 2015 +