rootfoot

Modele de rochii care ajung mai repede la tine

Savantii au descoperit ca primavara inima bate mai repede, picioarele se misca mai sprinten, iar curierii livreaza in doar 24 de ore exact acele modele de rochii de seara de care ai nevoie pentru evenimentul la care ai fost invitata cu prea putin timp inainte (oricat de mult iti place sa ai o viata sociala activa, cu siguranta ai aprecia cateva zile in plus ca sa te pregatesti cum trebuie in unele situatii). Sau, cine stie, poate ca te-ai razgandit peste noapte. Credeai ca-ti lipseste dispozitia pentru petrecerea din club dar, pe masura ce saptamana se apropie de sfarsit si aceeasi primavara care trezeste intreaga natura la viata reuseste sa-ti readuca zambetul pe buze, constati ca esti gata sa te bucuri din plin de orice ocazie.Numai ca- ce ghinion!- nu mai ai timp sa cauti prin magazine o tinuta pe gustul tau.

De aceea, Miss Grey ti-a pregatit o gama variata de modele de rochii de seara cu livrare in 24 de ore, pe care le poti primi exact la timp pentru petrecereaunde ai de gand sa dansezi in voie, pentru evenimentul formal unde vrei sa ai o prezenta sofisticata si eleganta, sau pentru intalnirea cu acel cineva special din viata ta.

 

Comanda azi rochii online pentru tinuta perfecta de maine

 

 

                    Rochie Noelle                          Rochie Olympia

 Chiar daca ai toata ziua ocupata cu diverse intalniri de afaceri, asta nu inseamna ca seara nu poate fi despre altceva, despre relaxare, comunicare intima si, mai ales, iubire. Alege rochia Olympia albastra, al carei design relativ simplu capata o expresivitate aparte datorita culorii intense si aplicatiei florale delicate din zona bustului, si vei fi impecabila atat la birou, cat si in orele romantice ale serii.

 Rochie Donatella

Vrei sa te dezlantui la petrecerea cu prietenii si sa cuceresti ringul de dans, plus o multime de complimente? Indrazneste sa intorci toate privirile intr-unul din acele modele de rochii de seara care-ti confera o alura usor extravaganta, de vedeta. Rochia neagra Donatella e confectionata dintr-o catifea a carei finete este frumos subliniata de bordura din pene, iar decupajul adanc din zona spatelui adauga o nota cuceritoare tinutei.

 

Pentru un cocktail sau o receptie, sau orice alt eveniment formal unde iti doresti sa faci o impresie buna si sa te remarci prin stil si eleganta, lasa-te invaluita in rafinata dantela brodata din care este confectionata rochia neagra Noelle. Croiala conica iti urmareste delicat si senzual formele, in timp ce lungimea midi te transforma intr-o prezenta ireprosabila.

 

 

Comanda rochii online din colectiile Miss Grey si vei fi pregatita pentru orice, oricand!

 

Missgrey @ Mar 06, 2017 +