rootfoot

REDUCERE: Rochie midi cu dantela

In ultima perioada, rochiile midi in culori neutre si nuantele nude sunt foarte in voga. Tinutele intr-o paleta cromatica neutra se numara printre preferatele femeilor din intreaga lume, din foarte multe motive. In primul rand, tonurile neutre sunt foarte delicate si feminine, adaugand un plus de eleganta si alura diafana oricarei tinute. Subtila, eleganta si clasica simultan, culoarea bej nu poate lipsi din garderoba ta indiferent de sezon.

In al doilea rand, rochiile midi in culori neutre sunt o optiune revigoranta in comparatie cu clasicele tinute negre. De asemenea, tonurile rafinate de bej se potrivesc cu orice nuanta a tenului, si, in plus, nuantele nude s-au facut remarcate si pe covorul rosu, in randul vedetelor de la Hollywood. Ultimele colectii Miss Grey au fost marcate de tonurile pastel si nuantele nude, motiv pentru care astazi iti oferim, pe langa o superba rochie midi cu dantela la reducere, si sfaturi despre cum anume sa porti rochiile midi in culori neutre. Chiar daca sunt fermecatoare, felul in care le accesorizezi conteaza foarte mult. Purtate incorect, rochiile midi in nuante nude pot sa iti confera o imagine stearsa, astfel ca nu vei reusi sa iti faci simtita prezenta la un eveniment special cu ajutorul tinutei tale. 

Confectionata din triplu voal bej, rochia midi eleganta se remarca atat datorita design-ului usor extravgant si modern, cat si elegantei deosebite pe care o inspira. Atat culoarea pastel cat si modelul rochiei rochie-midi-cu-dantela-la-reduceremidi ii sporesc farmecul si o transforma intr-o tinuta care va atrage atentia la toate ocaziile speciale la care este purtata. In plus, dantela neagra din zona bustului ii sporeste rafinamentul si ii confera o alura sofisticata, eleganta si clasica. Materialul se muleaza discret pe formele tale, punandu-ti formele in evidenta, iar taieturile fine si drepte iti indulcesc silueta. 

Rochia midi cu dantela - acum la reducere poate fi purtata in diverse mduri, in functie de felul in care alegi sa o accesorizezi. Daca alegi sa iti completezi tinuta cu alte accesorii in aceleasi nuante nude, asigura-te ca adaugi o pata de culoare imagiii tale cu ajutorul unui ruj in tonuri de violet, rosu sau roz. Pentru a adauga un plus de stralucire rochiei tale midi in culori neutre, poart-o in combinatie cu accesorii aurii. Un colier, un ceas elegant, o pereche de cercei sau o bratara atent alese sunt suficiente pentru a completa rochia midi cu dantela bej si pentru a-i conferi o alura glam. De asemenea, o rochie midi in tonuri neutre de bej poate fi purtata cu succes in combinatie cu accesorii fuchsia - insa trebuie sa ai foarte mare grija la felul in care alegi sa echilibrezi raportul dintre culori! In ceea ce priveste machiajul rezuma-te la efecte si culori naturale, din aceeasi paleta cromatica, adaugand un ruj colorat doar atunci cand alegi accesorii in aceeasi culoare sau in tonuri apropiate cu rochia midi bej. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa profiti de reducerea la rochia midi cu dantela Valerie, pe care sa o porti la evenimentele acestei veri tinand cont de sfaturile pe care ti le-am prezentat! 

Missgrey @ Aug 12, 2015 +