rootfoot

Cat de lunga trebuie sa fie o rochie de seara?

Rochiile de seara lungi sunt o provocare pentru fiecare femeie, la un moment dat. Orice doamna sau domnisoara trebuie sa treaca la un moment dat prin incercarea de a-si alege o rochie de seara lunga pentru o ocazie formala. Fie ca este vorba despre un bal de absolvire sau o nunta, participarea la un eveniment special presupune, pentru toate femeile, o pregatire serioasa: de la manichiura, la coafura, la machiaj si, bineinteles, la alegerea rochiei de seara perfecte. In general, rochiile de seara se inscriu in categoria evebimentelor care ies din sfera casual, cum ar fi o cina formala, o nunta sau un bal de absolvire. Toate aceste ocazii impun un cod vestimentar al carui principala caracteristica trebuie sa fie o imagine prezentabila. Astazi, femeile au la dispozitie nenumarate optiuni atunci cand vine vorba despre selectia unei rochii de seara lungi, cel putin in mediul virtual. Cu un singur click, iti poti achizitiona rochia lunga de seara la care ai visat intotdeauna, pe Miss Grey. Pentru ca ne-am creat deja un renume in ceea ce priveste numeroasele modele de rochii lungi de seara pe care ti le punem la dispozitie indiferent de sezon, incercam sa iti ofeirm toate detaliile necesare pentru a te ajuta sa alegi modelele potrivite online. 

rochie de seara lunga rosieDespre avantajele cumparaturilor online am discutat si in alte articole. Astazi, iti vom vorbi despre cum anume iti poti alege rochia de seara lunga ideala, chiar si din mediul online, si care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont inainte de a-ti comanda o astfel de tinuta dintr-un magazin virtual. Pentru ca astazi ne rezumam strict la rochiile de seara lungi, stim ca una dintre intrebarile frecvente pe care si le adreseaza femeile care petrec timp pe magazinele de rochii online se refera la lungime: cum imi dau seama daca rochia de seara pe care mi-o doresc are lungimea potrivita pentru mine, astfel incat sa nu fiu nevoita sa o returnez? Intreabarea este perfect justificata, intrucat nu iti doresti, sub nicio forma, sa achizitionezi o rochie de seara lunga care sa se transforme intr-una midi, atunci cand o probezi. 

 

Cum alegi rochiile lungi de ocazie potrivite pentru silueta ta?

 

Iata care sunt recomandarile noastre: in primul rand, atunci cand achizitionezi online orice fel de rochie de seara, este indicat sa iti cunosti perfect toate dimensiunile. Este foarte important sa stii exact care sunt dimensiunile tale, pentru a-ti alege masurile potrivite indiferent de rochiile pe care le cumperi. Am vorbit intr-un articol anterior despre cum anume sa te masori corect atunci cand achzitionezi haine online. Odata ce ai o viziune corecta si clara asupra dimensiunilor tale, masoara-ti cu atentie inaltimea. Nu este dificil sa iti dai seama daca ai o statura medie sau, din contra, esti miniona sau foarte inalta. In functie de inaltime, poti solicita brandului de la care doresti sa cumperi rochia de seara lunga informatii referitoare la inaltimea modelului care a pozat cu rochia lunga de seara in cauza (avand si o poza drept reper, vei putea sa iti formezi o imagine mai completa si mai corecta despre rochia de seara lunga pe care ti-o doresti). In plus, foarte multe site-uri care promoveaza rochii de seara lungi iti ofera in descrierea prodsului lungimea rochiei de seara. Daca se intampla ca tocmai modelul pe care tu ti-l doresti sa nu contina aceasta informatie, apeleaza cu incredere la informatii suplimentare: fie ca trimiti un e-mail, cauti numarul de telefon si apelezi brandul in intervalul orar specificat, fie ca ii contactezi prin intermediul altor retele de socializare, nu te sfii sa intrebi exact detaliile care te intereseaza. Cercetarea anterioara este deosebit de importanta atunci cand iti alegi o rochie de seara lunga, si nu numai. Cu cat esti mai documentata si mai sigura vizavi de ceea ce cauti, cu atat sansele ca tu sa iti achizitionezi o rochie de seara care iti vine perfect cresc.

Un alt element foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti cumperi o rochie de seara lunga online se refera la pantofii cu care vei alege sa o accesorizezi. Inaltimea tocului conteaza in cazul unei rochii de seara lungi.

 

 

Cum alegi lungimea ideala a unei rochii de seara elegante?

 


Exceptand cazul in care alegi o rochie cu trena, cu siguranta nu vei dori ca rochia lunga de seara sa fie prea scurta in raport cu pantofii pe care ii alegi, si nici prea lunga. De aceea, indicat ar fi sa iti alegi rochie lunga de searapantofii inainte sa iti alegi rochia de seara. Daca te temi ca acestia nu se vor potrivi cu culoarea si design-ul rochiei, incearca sa optezi pentru pantofi in culori si texturi neutre, care sa se potriveasca cu o gama larga de accesorii vestimentare in diverse culori. In fond, cu cat versatilitatea lor este mai mare, cu atat ii vei putea purta de mai multe ori. In caz contrar, alege-ti rochia de seara lunga cu cativa centimetri mai lunga decat inaltimea ta exacta, si alege-ti pantofii in functie de lungimea rochiei de seara. 

 

Rochii de ocazie lungi semnate Miss Grey

 

In ultimele noastre colectii, ti-am pregatit cateva modele de rochii de seara lungi pe care sa le porti la cele mai speciale evenimente din viata ta. Create in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta, rochiile de seara lungi marca Miss Grey se prezinta intr-o varitate de design-uri si culori, astfel ca este imposibil sa nu iti gasesti favorita printre modelele noastre. Confectionate din voal de matase in touri de negru si rosu, rochia de seara lunga Alessia si, respectiv, Timea, sunt alegera perfecta pentru o gama larga de ocazii speciale. Atentia deosebita acordata detaliilor si design-ul simplu si elegant simultan le transforma in piese vestimentare pe care trebuie sa le ai. Daca te-ai indragostit deja de una dintre rochiile de seara lungi Miss Grey, insa esti reticenta pentru ca nu stii care este lungimea lor si daca ti se vor potrivi, iti spunem urmatoarele detalii care te vor ajuta sa iei o decizie finala: 

Lungimea rochiilor de seara Miss Grey este de 106 centimetri, masurate din talie. Cu alte cuvinte, lungimea fustei este cea care trebuie sa te intereseze, intrucat ea iti va oferi reperele necesare care sa iti asigure o tinuta de succes. Lungimea mentionata este ideala pentru majoritatea femeilor cu statura medie, si care nu au o conformatie a corpului mai dificil de incadrat intr-una dintre categorii. Insa, unul dintre marele avantaje de a-ti achizitiona rochiile de seara favorite de la Miss Grey, este faptul ca iti oferim posibilitatea de a lucra un model de rochie dupa dimensiunile tale exacte. Serviciul made-to-measure iti asigura doza de originalitate si siguranta necesara in ceea ce priveste achizitionarea unei rochii de seara lungi create special pentru tine, la propriu. Intr-unul dintre articolele anterioare, am vorbit si despre rochiile la comanda Miss Grey. Daca ti-ai ales deja un model de rochie de seara, insa conulti ghidul de marimi si constati ca nu ti s epotriveste exact niciuna dintre dimensiunile de acolo, nu trebuie sa renunti la rochia ta de vis: anunta-ne, pur si simplu, care este modelul dorit, si noi il vom crea personalizat pe dimensiunile tale.

Tu ti-ai ales rochia de seara lunga favorita? Daca nu, te invitam pe www.MissGrey.ro si, in functie de sfaturile prezentate anterior, sa iti achizitionezi preferata!

 

Missgrey @ Sep 11, 2015 +