rootfoot

Perfecte pentru petreceri: stralucitoarele rochii din paiete

Lasa party-ul de Mos Nicolae pe seama unei rochii din paiete si nu doar ca vei fi admirata la fiecare pas, dar iti va merge bine tot restul lunii. E drept ca Mosu nu are prea multe de spus in privinta aceasta, dar faptul ca vei arata mai stralucitoare, mai stilata si mai sexy ca niciodata cu siguranta iti va spori increderea in fortele proprii.

 

Acesta este efectul unei rochii din paiete, indiferent de culoare sau croiala. Am putea spune chiar ca rochiile de petrecere din paiete fac parte dintr-o categorie speciala de tinute rafinate, una pe cat de indrazneata, pe atat de impunatoare. Daca rochiile din dantela sau matase prefera sa-si sopteasca suav eleganta, rochiile din paiete si-o anunta in gura mare.

 

Cum se poarta corect o rochie din paiete

 

 

Paradoxal, atunci cand porti o rochie din paiete trebuie sa apelezi la latura modesta din tine, aceea care nu se-ntelege cu bijuteriile, care fuge de nuantele metalice, care prefera liniile simple si monocromia. Altfel, daca o porti alaturi de accesorii vestimentare ostentative, rezultatul nu va reusi sa surprinda intregul farmec al piesei principale din tinuta ta.

 

Paietele sunt o alegere puternica, rezervata in general ocaziilor speciale, asa cum sunt petrecerile de iarna. Fii atenta la modelul rochiei din paiete, e mai bine sa nu fie cumva prea incarcat stilistic. Evita designul prea trendy si mizeaza pe liniile simple, clasice. Ar fi bine sa pastrezi detaliile extravagante de croiala pentru tinutele mai putin stralucitoare. Renunta si la acrobatiile cromatice, pentru ca delicatele rochii din paiete arata cel mai bine intr-o singura culoare, fie ca e vorba de negru, roz, auriu, aramiu sau argintiu.

 

Alatura rochiei de seara din paiete accesoriile ideale

 

Mai intai si mai intai, hai sa stabilim un lucru legat de bijuterii. Sunt inutile atunci cand ai pe tine cea mai frumoasa rochie din paiete roz, de exemplu. Asa ca degeaba te gandesti ce colier sau bratara statement i s-ar potrivi. Daca totusi nu te poti indura sa mergi la party fara nicio bijuterie, alege-ti cei mai discreti cercei.

 

Cu adevarat importanti insa sunt pantofii. Probabil ca ti-ai compus de suficiente ori tinuta de petrecere ca sa stii ca o pereche de pantofi cu toc in nuante metalice va completa perfect un look glam. Numai ca de data aceasta vei face tocmai invers si vei incalta pantofi sau sandale in culori neutre, cu texturi mate.

 

Asta inseamna ca vei arata minunat in rochia din paiete roz daca vei purta pantofi sau sandale negre, nude, din piele sau piele intoarsa. Si daca vrei ca rochia de petrecere din paiete sa iasa si mai mult in evidenta, creeaza un contrast perfect cu niste dresuri negre mate, incalta o pereche de pumps negri si esti gata pentru o seara extraordinara!

 

Missgrey @ Dec 05, 2017 +