rootfoot

Modele de rochii de seara potrivite pentru toamna

Stim ca iti doresti foarte mult ca la urmatorul eveniment special, sa te simti la fel de feminina, incantatoare si confortabila in tinuta pe care o alegi la fel cum te simteai in vara. Rochitele din sifonierul tau, insa, par sa fie desprinse din cu totul alt peisaj, asa ca stii ca ai nevoie de modele de rochii de seara potrivite pentru toamna

Daca anotimpul iti pune bete in roate din punct de vedere al confortului, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la a mai fi eleganta si feminina. Din contra, ai atat de multe alternative incat este imposibil sa nu te regasesti in cel putin una dintre ele. Lumea modei se mandreste cu o varietate aproape imperceptibila de modele de rochii de seara care se potrivesc fiecarui anotimp. Astfel, trecerea de la vara la toamna din punct de vedere al vestimentatiei festive este una mult mai facila. 

Cum deosebesti un model de rochie de seara pentru toamna de cel potrivit verii, spre exemplu? Modelele de rochii de seara pentru toamna au cateva caracteristici care le disting si le confera un farmec aparte.rochie-de-seara-de-toamna Evident, locul voalului este luat de materialele mai pline, mai bogate din punct de vedere textural, precum dantela sau catifeaua. Umerii goi sunt si ei inlocuiti cu maneci trei-sferturi sau lungi, iar lungimea mini devine, peste noapte, midi. Tonurile pastelate ale rochiilor de seara se transforma superb in culori bogate, cu accente romantice, iar melanjul dintre simplitate si eleganta pare sa cucereasca orice privire. 

Un model de rochie de seara potrivita pentru toamna este reprezentat de rochita Noelle. Disponibila in tonuri care mai de care mai fermecatoare de bordo senzual, albastru ciel, verde smarald, negru, bleumarin sau mov, rochia de seara pentru toamna este confectionata in intregime din dantela. Cu un design gandit in asa fel incat sa compenseze absenta decolteului prin evidentierea formelor feminine ale purtatoarei, rochia de seara din dantela Noelle te scoate din anonimat oriunde ai alege sa o porti. Suficient de sofisticata pentru a nu avea nevoie de numeroase accesorii, rochia de seara de toamna se potriveste unei game extrem de variate de ocazii si evenimente, datorita lungimii sale midi si design-ului simplu si care iti incita creativitatea.

Opteaza pentru un model de rochie de seara in tonuri de rosu-bordo, daca iti doresti sa impresionezi prin culoare si rafinament. Feminin, romantic si senzual, bordo-ul este o culoare care flateaza indiferent de tonurile pielii sau de nuanta parului, in vreme ce in combinatie cu textura luxurianta a dantelei dobandeste veleitati de poveste. 

Potrivita pentru o cina romantica sau pentru petrecerile aniversare de sezon, rochia de seara Noelle bordo va deveni intr-o secunda accesoriul tau vestimentar favorit.

Te invitam sa te delectezi cu modelele de rochii de seara potrivite pentru toamna pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, si sa adaugi garderobei tale un plus de sofisticare. 

 

Missgrey @ Nov 09, 2016 +