rootfoot

Rochii de cununie din dantela delicata

Rochiile de cununie civila se numara printre cel mai dificil de ales articole vestimentare, tocmai datorita faptului ca acest eveniment joaca un rol atat de important in viata fiecarei femei. Ocazie precursoare a nuntii, cununia civila poate fi asemanata cu prefata unei carti de basme. Este foarte important sa arati perfect la acest eveniment, pentru marcheaza un inceput nou in viata ta, situandu-se pe aceeasi pozitie ca si nunta. Rochia de cununie civila trebuie sa te reprezinte in totalitate, atat ca personalitate, cat si ca preferinte in materie de texturi si moda. 

rochie-de-cununie-din-dantelaAtunci cand pornesti in cautarea rochiei de cununie civila perfecte, relaxeaza-te si detaseaza-te de presiunea evenimentului. Gandeste-te doar ca va trebui sa alegi o rochie care sa te reprezinte in totalitate, care sa iti apartina in totalitate. Sa para ca este creata special pentru tine, si sa iti confere o atitudine pe masura, care sa reflecte importanta acestei ocazii in viata ta. Nu te lasa impresionata de orice rochie care iti place, si orienteaza-te in asa fel incat sa alegi rochii de cununie civila care sa iti flateze silueta si sa te avantajeze din punct de vedere al design-ului, al croielii, al texturii si al culorii. 

Rochiile de cununie civila din dantela delicata sunt proprunerile noastre de sezon. Dantela este cel mai adesea asociata cu nunta, iar acesta ar fi unul dintre elementele care o rochie-de-cununie-din-dantelatransforma intr-o textura dezirabila pentru rochia ta de cununie civila. Pentru aceasta ocazie, ai posibilitatea de a alege absolut orice culoare (mai putin negru) care sa te puna in valoare, iar dantela colorata este de un farmec exceptional, daca este regasita in rochia care trebuie. 

Confectionate integral din dantela fina, rochiile de cununie civila Ingrid sunt o optiune de care te vei indragosti instantaneu. Croite in stil conic, rochiile de dantela au capacitatea de a-ti urmari discret liniile siluetei, accentuandu-ti feminitatea intr-o maniera cat se poate de eleganta si subtila. In tonuri vibrante de albastru imperial sau in nuante dulci, pastelate, de somon, rochiile de cununie din dantela sunt adevarate bijuterii vestimentare, care se vor integra perfect in peisajul unei povesti despre iubire, armonie si frumusete  - asa cum este cununia ta civila. Simplu de purtat si accesorizat, rochiile din dantela Ingrid imbina delicatetea dantelei cu eleganta culorilor inedite, asigurandu-ti un farmec aparte. 

Alege-ti rochiile de cununie din dantela delicata preferate, si straluceste la unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta. 

Missgrey @ Jul 20, 2016 +