rootfoot

Cum porti o rochie neagra lunga la evenimentele speciale?

Imbinarea simplitatii cu extraganta nu este tocmai un lucru usor de realizat. Cu toate acestea, fiecare femeie isi doreste sa inspire, prin tinutele sale, un stil desavarsit si o personalitate puternica. Pentru acelea dintre voi care stiu ca atentia la detalii fac diferenta dintre o tinuta wow si una care nu atrage atentia, am creat articolul de astazi, in care vorbim despre cum anume sa porti o rochie neagra lunga in asa fel incat sa atrag toate complimentele. 

Desi etern eleganta, o rochie neagra lunga a devenit un accesoriu vestimentar indispensabil oricarei femei, mai ales atunci cand vine vorba despre tinutele festive. Si alegerea este mai mult decat inspirata, pentru ca o rochie neagra lunga te salveaza de fiecare data cand efectiv nu te poti hotari ce sa porti la un eveniment special. Insa, avand in vederea popularitatea incredibila a rochiilor negre, trebuie sa stii cum anume sa accesorizezi o astfel de tinuta pentru a te face remarcata si pentru a iesi din anonimat. 

rochie-neagra-lungaIntotdeauna, atunci cand iti alegi tinuta pentru o anumita ocazie, criteriul de baza de la care pornesti este faptul ca iti doresti sa te diferentiezi de celelalte invitate. Si asta pentru ca esti perfect constienta de unicitatea ta, si de faptul ca imbracamintea ta transmite un mesaj puternic despre propria ta personalitate. 

Cum anume poti sa iesi in evidenta purtand o rochie neagra lunga? Raspunsul este simplu: lasa-ti imaginatia sa isi faca de cap. Tine cont de faptul ca o rochie neagra lunga este extrem de permisiva din punct de vedere al accesorizarii cu diverse culori, si profita intotdeauna de versatilitatea crescuta a acestui accesoriu vestimentar. 

Confectionata din voal fin, rochia neagra lunga Azaria este croita in linie A, motiv pentru care silueta ta este categoric pusa in valoare. Bustul fronsat si platcuta din dantela ii asigura o nota luxurianta, stralucitoare, care iti desavarseste aparitia chiar si la cele mai speciale ocazii la care alegi sa o porti. Voalul fin vaporos aduce asupra ta o alura diafana, iar daca porti rochia in combinatie cu accesorii aurii sau argintii, cu siguranta te vei face remarcata print-o aparitie stralucitoare. 

Accesorizeaza-ti rochia neagra lunga cu culori vibrante, pentru o nota indrazneata si moderna. Tine cont, insa, de faptul ca nu trebuie sa abuzezi cantitativ de accesorii colorate, intrucat rochia ta neagra lunga trebuie sa ramana punctul central al tinutei si imaginii tale. 

Tonurile de nude sau clasicul alb sunt perfecte pentru a crea un contrast simplu si minimalist cu rochia neagra lunga. Simplu de ales, accesoriile in nuante neutre sau monocrome desavarsesc farmecul rochiei negre lungi si sunt solutia ideala pentru momentele in care efectiv nu stii cum sa porti rochia ta lunga neagra. 

Tu cum preferi sa accesorizezi rochiile negre lungi, atunci cand te pregatesti sa participi la un eveniment special?

Missgrey @ Jul 30, 2016 +