rootfoot

Rochiile de catifea verde - un trend elegant pentru sezonul rece

Alegerea tinutelor de sezon care sa se diferentieze si sa te scoata din anonimat dar care, in acelasi timp, sa impresioneze placut, se poate dovedi de-a dreptul dificila. Un astfel de caz in reprezinta trendul rochiilor din catifea verde. Daca sunt purtate corect, acestea se vor transforma in apogeul opulentei si al luxuriantei, insa daca sunt purtate incorect, vei atrage doar priviri curioase care nu vor intelge de ce ai adoptat o tinuta atat de demodata. 

De o luxurianta desavarsita, placuta la atingere si intotdeauna echipata cu o stralucire naturala, catifeaua este materialul datorita careia tu poti sa te faci remarcata la evenimentele importante din sezonul rece. Iar daca iti lipseste din garderoba cel putin o astfel de piesa vestimentara, ar fi cazul sa faci ceva in acest sens si sa iti achizitionezi una. Pentru aceasta toamna, Miss Grey iti propune sa optezi pentru rochiile de catifea verde, in special atunci cand te raportezi la tinutele aferente vreunei ocazii speciale.

Rochiile de catifea verde sunt deosebit de elegante si sofisticate, chiar si atunci cand design-ul lor este simplu, acest lucru datorandu-se in principal texturii lor. Un material bogat, adesea asociat cu regalitatea rochie-de-catifea-verdesi nobletea, catifeaua in tonuri de verde are efectul fermecator dublat, datorita simbolisticii acestei culori. Iti recomandam sa optezi pentru rochii din catifea verde smarald, pentru a fi in ton cu sezonul si pentru ati asigura o tinuta care poate fi usor accesorizata indiferent de evenimentul la care ai nevoie sa o porti. 

De lungime midi, rochia verde din catifea Sandra iti imbraca seductor formele datorita croiului conic, reusind sa acapareze atentia oricarui privitor datorita insertiilor de dantela fina neagra de la spate si din zona bustului. Decolteul in V, atent conturat de dantela neagra, iti sporeste alura seducatoare, transformand o rochie aparent simpla intr-o poveste despre mister, feminitate, armonie si eleganta. Manecile trei sferturi o transforma intr-o rochie perfecta pentru sezonul rece. 

Daca ai suficienta imaginatie, poti sa porti rochia de catifea verde in cele mai inovatoare combinatii vestimentare, in functie de evenimentul la care vrei sa participi sau de momentul in care vrei sa porti rochia. In combinatie cu un sacou, rochia de catifea verde poate deveni instantaneu o perfecta tinuta office, iar in combinatie cu un colier delicat, pretios, aceasta se poate transforma intr-o tinuta de seara de o eleganta aparte. 

Descopera rochiile de catifea verde pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, si asigura-te ca iti comanzi modelul favorit, pentru a maximiza un trend feminin de sezon la potentialul sau adevarat. 

 

 

 

Missgrey @ Oct 18, 2016 +