rootfoot

Rochii scurte de seara pentru aparitii desavarsite

Alternativa rochiilor scurte de seara ne surade adesea, atunci cand ne gandim la vestimentatia festiva. Iar asta pentru ca aceste accesorii vestimentare sunt, pe de o parte, mult mai comode decat rochiile lungi de seara, si, pe de alta parte, sunt mult mai versatile. Stii ca o rochie scurta de ocazie poate fi purtata cu succes atat la cinele romantice, cat si la petrecerile aniversare ale celor mai bune prietene ale tale, la nunti, botezuri sau alte momente importante pentru tine si cei dragi, atunci cand situatia o cere. 

Tocmai datorita versatilitatii lor, rochiile scurte de seara nu sunt niciodata prea multe intr-o garderoba feminina. Fie ca esti o persoana a carei viata sociala este foarte activa, fie ca pur si simplu te-ai plictisit derochie-scurta-de-seara rochiile scurte de ocazie pe care deja le ai in sifonier, fie ca efectiv te-ai indragostit de un model nou de rochita pe care ti-o doresti cu orice pret, sau fie ca vrei sa marchezi o schimbare in viata ta, achizitionarea unei noi rochii scurte de seara este intotdeauna binevenita. 

Cea mai recenta colectie de toamna Miss Grey vine cu propuneri superbe de rochii scurte de seara, pe care sa le adaugi sifonierului tau si cu ajutorul carora sa cuceresti toate inimile in perioada care urmeaza. Pentru ca amprenta creatiilor noastre este reprezentata de reinventarea dantelei in cele mai delicate maniere cu putinta, astazi ne oprim atentia asupra uneia dintre cele mai spectaculoase rochii scurte de seara din colectiie noastre: rochia Selin.

Fscinanta datorita imbinarii ideale dintre textura rafinata a dantelei si tonurile delicate de pastel, rochia scurta de seara Selin seduce datorita jocurilor de transparenta de la nivelul bustului, al manecilor si al spatelui. In combinatie cu design-ul usor in clos, care confera o alura usor romantica, detaliile transparente reusesc sa asigure un plus de senzualitate si mister feminin oricarei purtatoare. Acentuand talia datorita croielii, si mascand exact acele zone pe care iti doresti, probabil, sa le mentii ascunse, rochia scurta de seara Selin este un accesoriu-bijuterie pe care il vei indragi in orice secunda atat tu, cat si cei care te privesc. Tinuta perfecta pentru cele mai deosebite ocazii, rochia scurta de ocazie Selin iti desavarseste feminitatea, fiind intotdeauna admirata, oriunde ai alege sa o porti.

Descopera rochiile scurte de seara pe care ti le propunem, si alege-ti modelul favorit cu ajutorul caruia sa impresionezi in acest sezon!

Missgrey @ Oct 17, 2016 +