rootfoot

Rochii de primavara scurte de nelipsit din garderoba de sezon

Rochiile de primavara reflecta la nivel vestimentar bucuria unui nou inceput. Romantice, feminine, pastrand o usoara urma de inocenta si un suflu nou, optimist, rochiile de primavara scurte fac trecerea de la hainele de iarna la tinutele mai lejere si care ne permit un grad mult mai ridicat de eleganta si feminitate. Pentru ca fiecare sezon vine cu ceva nou in materie de tendinte si stil, este important ca tu sa fii la curent cu ce se poarta, inainte de a te avanta sa iti reinnoiesti garderoba cu noi piese vestimentare. 

Trendurile acestei primaveri aduc din nou in lumina reflectoarelor culorile feminine, precum rosu, roz, corai si alte nuante pastelate, alaturi de imprimeurile vesel colorate si de volane. Cu alte cuvinte, primavara aceasta este... romantica sirochie-de-primavara-scurta feminina in adevaratul sens al cuvanatului, iar acest lucru ar trebui sa se reflecte si in garderoba ta de sezon. Si nu doar pentru a fi in pas cu moda, ci si pentru a-ti putea exprima personalitatea si stilul personal prin intermediul tinutelor pentru care optezi. In cea mai noua colectie Miss Grey, am tinut cont cu foarte multa atentie de tendintele de pe scena internationala a modei, in asa fel incat sa iti oferim creatii inedite, care sa iti asigure momente de neuitat in acest sezon. Incepand de la rochiile de seara si pana la rochiile de zi, creatiile de primavara Miss Grey poarta amprenta contemporanului si a elegantei clasice, oferind, totodata, o mare varietate de stiluri si culori de unde poti alege. Indiferent de preferintele tale,e ste imposibil sa nu iti gasesti favorita printre creatiile noastre. Iar astazi, am ales sa iti recomandam doua superbe rochii de primavara scurte pe care le consideram un must-have pentru garderoba ta de sezon. 

rochie-de-primavara-scurtaPrinturile florale par sa amana etern in voga. Iar primavara este momentul cel mai oportun pentru a purta o rochie scurta cu imprimeu floral multicolor. Confectionata din bumbac imprimat, rochia de primavara scurta Capri iti aduce aparitii relaxate si feminine, oriunde ai alege sa o porti. Cele doua volane de la nivelul fustei iti asigura o alura usor vaporoasa si romantica, ce va atrage numeroase complimente, reusind, totodata, sa avantajeze orice tip de silueta. Foarte versatila datorita fundalului negru si a design-ului minimalist si feminin, rochia de primavara scurta poate fi purtata in cele mai variate combinatii, asigurandu-ti, intotdeauna, aparitii fermecatoare si relaxate. 

Indragesti carourile? Avem recomandarea perfecta pentru tine: rochia de primavara scurta Sicily, confectionata din bumbac imprimat in forme geometrice ce alcatuiesc un pattern scolaresc, ce transforma rochita intr-o tinuta potrivita pentru foarte multe ocazii, inclusiv cele semi-formale. Volanasele de la nivelul fustei nu numai ca iti confera o alura vaporoasa si romantica, dar avantajeaza orice tip de silueta, astfel ca poti purta cu incredere o tinuta fresh si feminina. Simplu de purtat si accesorizat, rochia scurta de primavara va atrage intotdeauna atentia asupra ta intr-o maniera pozitiva, astfel ca purtand-o, vei avea parte de momente de neuitat. 

Care sunt rochiile de primavara pe care le perferi, in acest sezon? 

Missgrey @ Mar 08, 2016 +