rootfoot

Cat de OK e sa porti aceeasi rochie de lux la mai multe evenimente?

Sa ne-ntelegem de la inceput: e OK sa porti aceeasi rochie de lux la mai multe evenimente, la urma urmelor, si celebritatile de la Hollywood o fac.  Ba chiar si ducesa de Cambridge, Kate Middleton, mai repeta din cand in cand tinutele preferate. Iar cand vine vorba de niste piese vestimentare impecabile, sofisticate, care ti se potrivesc perfect, in care te simti confortabil si se pastreaza mai multa vreme in tendintele modei, atunci nu ai niciun motiv sa nu le porti din nou. Ai investit bani si timp in alegerea lor, si ar fi pacat sa le porti o singura data.

 

Exista totusi cateva reguli inainte sa imbraci o rochie de lux, indiferent de lungime, la un alt eveniment special.

 

Re-purtatul unei rochii de lux depinde de factorul social

 

Bineinteles ca nu vei purta aceeasi piesa vestimentara, oricat de mult ai indragi-o, la cununia civila, nunta si botezul aceluiasi cuplu, chiar daca evenimentele se succed la distanta de cateva luni sau cativa ani. Insa daca trebuie sa participi, sa zicem, la o petrecere mai pretentioasa a companiei, si alegi sa iti faci aparitia intr-o rochie de seara eleganta, cu siguranta o vei putea purta din nou la nunta verisoarei tale (presupunand ca nu ti-e sefa, bineinteles).

 

Schimba accesoriile si coafura

 

   

 

Este remarcabil felul in care poti transforma o rochie de lux combinand-o pur si simplu cu alte accesorii. Daca impactul bijuteriilor nu este chiar atat de vizibil, pantofii, clutchul si, eventual, cureaua, iti pot metamorfoza complet aspectul.

 

Coafura este cea mai facila schimbare care se poate aduce unei tinute. Strange-ti parul intr-un coc lejer daca prima data ai purtat rochia eleganta cu parul desfacut, machiaza-te diferit si vei uita chiar tu ca esti imbracata in aceeasi rochie de ocazie ca acum patru luni.

 

Nu uita de postarile pe social media

 

Chiar daca nu esti genul care sa posteze regulat imagini cu ea insasi pe retelele de socializare, cine stie cum iti scapa degetul si trimiti in mediul virtual poze cu tine purtand aceeasi rochie de lux la diferite ocazii. Poate nu e un capat de tara, dar e bine sa tii cont si de acest aspect si sa nu-ti scape nici prietenii din ochi, mai ales daca ii stii pasionati de „tag” si „share”.


Si ar trebui sa mai ai grija la un aspect cand planuiesti sa porti aceeasi rochie la evenimente diferite, unul foarte important: trebuie sa se potriveasca la fel de bine siluetei tale. Greutatea poate varia sesizabil chiar si in perioade scurte de timp, asa ca nu uita sa probezi tinuta cu suficient timp inaintea evenimentului, ca sa te asiguri ca se asaza impecabil.  

Missgrey @ May 16, 2017 +