rootfoot

Rochii de ocazie lungi care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba

In lumea moderna de astazi, femeile pot purta aproape orice obiect vestimentar isi doresc. Cu toate acestea, atunci cand o femeie doreste sa poarte o rochie de ocazie lunga, ea are la dispozitie nenumarate stiluri si modele dintre care sa aleaga. Astfel, o selectie de rochii de ocazie lungi care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba este necesara pentru a te simti confortabil la orice eveniment special. Incepand de la simplele rochii negre, si pana la cele mai sofisticate modele de rochii de ocazie lungi, optiunile sunt nenumarate. Unele femei probabil se gandesc la faptul ca nu pot purta rochii de ocazie lungi din cauza anumitor defecte; dar exista atat de multe stiluri si design-uri, incat absolut fiecare femeie isi poate fasi o rochie de ocazie lunga care sa o avantajeze. Cu toate ca rochiile de ocazie lungi pot fi gasite oriunde - de la magazine fizice, mall-uri, case de moda si pana la magazine online - scurta selectie de rochii de ocazie lungi pe care ti-o propunem nu va face decat sa transforme shopping-ul intr-o experienta mult mai relaxanta si mai placuta.

rochie-de-ocazie-lungaIn Enciclopedia de Imbracaminte si Moda, rochiile de ocazie lungi sunt descrise ca fiind stilul suprem atribuit de catre moda tinutelor de seara. Rochia lunga de ocazie este specifica evenimentelor semi-formale si formale. Chiar daca rochiile lungi de ocazie sunt adesea purtate de catre invitatele unei nunti, trebuie stiut ca intotdeauna stilul rochiei de seara lungi atribuit acestui eveniment este unul formal. In general, rochiile de ocazie lungi sunt confectionate din materiale sofisticate, luxoase, care sa le confere acea aloura spectaculoasa. Rochiile de ocazie lungi isi au originea in secolul al XV-lea, cand femeile incepeau sa adauge tinutelor lor pentru ocaziile formale trene. In perioada anilor 1930, rochiile de ocazie lungi continuau sa isi pastreze tiparul clasic, iar astazi, avem o multitudine de optiune in ceea c epriveste lungimile, stilurile si design-urile rochiilor de ocazie lungi. Ce ramane constant, insa, este farmecul inegalabil pe care o rochie lunga de ocazie il confera oricarei purtatoare.

De nelipsit din garderoba ta festiva trebuie sa fie o rochie de ocazie lunga in culori neutre; cu cat mai versatila este din punct de vedere cromatic, cu atat mai mult o vei putea purta la diverserochie-de-ocazie-lunga ocazii. Confectionata din voal de matase in tonuri sidefate de gri, si cu bustul din dantela, rochia de ocazie lunga Erin impresioneaza prin design-ul simplu si sofisticat simultan. Spatele decupat in V compenseaza absenta decolteului, sporindu-i, in acelasi timp, farmecul si feminitatea. Culoarea permisiva iti ofera oportunitatea de a accesoriza rochia de ocazie lunga in diverse moduri, astfel incat sa ai o aparitie inegalabila la orice eveniment. 

Daca te asteapta multe evenimente in acest an, atunci asigura-te ca iti achizitionezi o rochie lunga de ocazie la moda, in acord cu tendintele. Pentru anul acesta, iti reocmandam o rochie de ocazie lunga in tonuri superbe de marsala. Seducatoare, feminina, eleganta si fermecatoare, nuanta marsala transforma orice tinuta festiva intr-una extrem de pretioasa. Fara sa aiba nevoie de eforturi deosebite in ceea ce priveste accesorizarea, rochia de ocazie lunga confectionata din voal de matase si dantela marsala te vor transforma intr-o aparitie desprinsa de pe podiumurile de moda. 

O rochie spune intotdeauna ceva despre purtatoarea ei. Atunci cand iti alegi o rochie de ocazie lunga pentru eveniment, incearca sa vizualiezi ce anume vrei sa transmiti despre tine si ce stil ti s-ar potrivi in acest sens. Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa descoperi rochiile de ocazie lungi pe care ti le punem la dispozitie, astfel incat sa surprinzi la orice eveniment. 

 

 

 

Missgrey @ Jul 24, 2015 +