rootfoot

Rochiile cu franjuri, o tinuta usor de asortat

Rochiile cu franjuri  vor intoarce privirile la o petrecere si te vor face sa te simtit ca o diva. Acest stil este unul curajos, care trebuie tratat cu mare atentie, fiind un look complicat cu foarte multe detalii.

rochie-cu-franjuri-alb-negruEste recomandat sa tii cont de cateva sfaturi in ceea ce priveste asortarea rochiilor cu franjuri pentru a arata impecabil la orice petrecere sau eveniment la care ajungi, de aceea vom oferi doua exemple de asortare.

rochie-cu-franjuri-fuchsiaDaca iti doresti sa fii simpla, insa in acelasi timp sa atragi privirile tuturor, rochia cu franjuri Luise in alb si negru ce este confectionata din stofa elastica, cu design pe un umar ce poate flata orice tip de siluetaiti va oferi ceva in plus cu siguranta. Datorita faptului ca este alcatuita din non culori, aceasta rochie poate fi asortata super usor cu o pereche de pantofi argintii sau negri cu toc inalt si o pereche de cercei cu perle, simpli si eleganti. Este foarte usor de asortat cu un clutch argintiu ce va atrage privirile tuturor, fiind in acelasi timp intr-o zona sigura.

In schimb daca iti doresti sa porti o pata de culoare la petrecere si sa intoarca absolut toata lumea capul dupa tine cand intri in camera, rochia cu franjuri Luise in fuchsia este alegerea perfecta. Combinatia de negru cu fuchsia face ca pata de culoare sa sara in ochi. Si  in acest caz, accesoriile cat mai minimale si simpliste sunt perfecta pentru a asorta. De aceasta data nu avem nevoie de o pata de culoare, rochia fiind indeajuns de colorata, iar pantofii stiletto negri si o poseta neagra simpla, impreuna cu o bratara neagra sunt indeajuns pentru a avea o tinuta completa si eleganta in acelasi timp.

Absolut toate femeile trebuie sa aiba in propria garderoba o rochie cu franjuri. Tu ti-ai ales modelul favorit?

Missgrey @ Mar 28, 2016 +