rootfoot

Rochii de seara albastre pentru toate preferintele

Rochiile de seara albastre sunt unul dintre accesoriile vestimentare care reusesc sa atraga atentia prin simpla lor prezenta, indiferent de contextul sau evenimentul la care ai alege sa le porti. O culoare pe cat de puternica, pe atat de simbolica, albastrul regal ramane un reper de stil, eleganta si feminitate, chiar si atunci cand trendurile din lumea internationala a modei graviteaza in jurul altor culori sau nuante deosebite. 

Pentru ca orice garderoba feminina este pur si simplu incompleta in absenta rochiilor de seara albastre, ti-am pregatit o scurta selectie de astfel de accesorii vestimentare cu ajutorul carora sa cuceresti inimile si privirile tuturor invitatilor, larochie-de-seara-albastra-lunga evenimentele la care urmeaza sa participi. Indiferent de preferintele tale in materie de stil, este imposibil sa nu iti gasesti rochia de seara albastra favorita printre creatiile Miss Grey. Croite cu drag in propriul atelier din Bucuresti, rochiile albastre de seara Miss Grey sunt confectionate in asa fel incat sa satisfaca preferintele oricarei femei, si sa flateze orice tip de silueta. Calitatea indiscutabila a materialelor aduse special din Orient pentru a capata o forma de eleganta desavarsita in atelierul nostru, alaturi de design-urile alese special, transforma rochiile de seara albastre Miss Grey in optiuni care cu siguranta te vor incanta. 

rochie-de-seara-albastra-scurta-dantelaConfectionata din dantela cusuta cu fir de paiete, rochia de seara albastra scurta Nancy are un farmec aparte, care iti atrage atentia de la prima vedere. Croiul conic, menit sa iti puna in evidenta formele feminine, in combinatie cu dantela luxurianta din care este confectionata, transforma rochia albastra din dantela intr-un accesoriu vestimentar care va atrage toate complimentele la orice ocazie speciala. Iesind discret din tipare datorita gulerului rafinat din satin de la baza gatului, rochia de seara albastra din dantela poate fi purtata cu succes la cele mai speciale evenimente, fara sa aiba nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci, fiind pretioasa prin definitie. 

Pentru admiratoarele rochiilor de seara lungi, recomandam rochia albastra de seara Athena. Confectionata din voal turcoaz, rochia de seara se remarca nu doar prin nuanta fermecatoare, ci si prin fluiditatea materialului care ii confera un aspect diafan. Stilul A-line, care face ca fusta sa cada usor pe langa corp, te avantajeaza indiferent de conformatia pe care o ai. Banda subtire din talie iti pune silueta in valoare, in vreme ce faldurile din zona bustului atrag atentia asupra partii superioare a corpului. Decupajul din aria bustului sporeste misterul feminin, in vreme ce colierul pretios constituie accesoriul ideal pentru aceasta rochie de seara albastra superba. 

Te invitam sa iti alegi rochiile de seara albastre favorite pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru. 

Missgrey @ Mar 27, 2016 +