rootfoot

Rochii de nunta lungi din voal pe care trebuie sa le ai

Cautarea si gasirea unei rochii de nunta lungi poate fi o adevarata aventura, iar preocuparea ta pentru acestea creste pe masura ce sezonul nuntilor de poveste se apropie. Cu siguranta iti doresti sa ai parte de momente de neuitat la nuntile la care urmeaza sa participi, indiferent de rolul pe care il vei avea: acela de nasa, domnisoara de onoare sau invitata. Pentru garantia unei aparitii de succes la un astfel de eveniment, iti recomandam rochiile de nunta lungi: suficient de sofisticate pentru a atrage atentia, dar suficient de simple pentru a-ti asigura o eleganta clasica, rochiile lungi de nunta sunt accesoriile vestimentare care au capacitatea de a te pune cel mai bine in valaore.

rochie-de-nunta-lunga-albastraIn noua colectie de primavara Miss Grey, toate modelele de rochii de nunta pe care le-am creat au fost gandite special pentru acest tip de ocazii deosebite. De la rochii scurte si pana la rochii midi sau lungi, iti punem la dispozitie o gama foarte rochie-de-nunta-lunga-rose-quartzvariata de rochii de nunta, astfel ca este imposibil sa nu iti gasesti modelul favorit printre creatiile noastre. Astazi, insa, alegem sa iti recomandam doua modele irezistibile de rochii de nunta lungi cu ajutorul carora sa te pui in valoare la urmatoarele evenimente de asemenea anvergura:

Opteaza pentru culori delicate si design-uri simple, purtand rochia de nunta lunga Verona. Confectionata din voal fin in tonuri pastelate de rose-quartz - care este si una dintre culorile oficiale ale anului 2016, declarata de Pantone, rochia lunga de nunta impresioneaza prin croiala in stil A-line, care are capacitatea de a-ti pune in valoare silueta, minimizand orice potential defect. Bustul fronsat, alaturi de detaliul de tip evantai de pe umar, reusesc sa transforme rochia de nunta lunga intr-un accesoriu vestimentar care inglobeaza esenta feminitatii, impresionand prin combinatia paradoxala dintre eleganta si simplitate. 

Pune-ti imagine ain valoare prin culori vibrante, purtand rochia lunga de nunta Verona in tonuri electrizante de albastru imperial. Voalul fin din care este confectionata ii confera o fluiditate ce iti asigura o alura diafana, iar bustul fronsat, alaturi de cordonul subtire din talie, iti evidentiaza liniile feminien ale siluetei. In plus, detaliul de tip evantai din zona umarului ii adauga nota finala de romantism si feminitate, astfel ca tu vei reusi sa atragi toate complimentele prin tinuta ta. 

Pe www.missgrey.ro, gasesti numeroase modele de rochii de nunta lungi din voal dintre care sa iti alegi favorita pentru ocaziile acestui sezon. 

Missgrey @ Apr 16, 2016 +