rootfoot

5 rochii super sexy in moda noului sezon

Daca anul acesta ti-ai propus sa-ti infrangi temerile si sa te bucuri din plin de viata, inseamna ca deja privesti lumea cu optimism, ai incredere in tine, zambesti sincer si pui pasiune in tot ceea ce faci.

Adica ai o atitudine sexy, pe care trebuie s-o imbraci intr-o rochie pe masura.

De aceea,noi ti-am pregatit o selectie de fantezii care-ti vor deschide cu siguranta apetitul pentru o abordare completa a artei seductiei si te vor face sa indraznesti sa porti primavara asta rochii sexysemnate Miss Grey.

 

Si ca sa ai intr-adevar o super primavara, nu trebuie decat sa comanzi online modelul care ti se pare tie cel mai sexy din colectia de rochii de seara si noi ti-l trimitem super repede, adica in 24 de ore.

 

Pasiunea e invaluita intr-o rochie rosie

 

 

  

Desigur, ai vazut macar una din faimoasele scene in care privirile tuturor sunt pur si simplu magnetizate de aparitia unei femei imbracate intr-una din acele rochii sexy in nuante vibrante de rosu. Sa stii ca este un fenomen pe cat de inevitabil, pe atat de fascinant si reprezinta una din cele mai importante arme ale seductiei feminine. Imagineaza-ti numai cat de irezistibila vei fi purtand o rochie rosie Darma, o tinuta de seara extrem de eleganta realizata din voal si dantela brodata cu paiete, cu crapatura pe picior si cordon in talie.

Iar daca preferi nuantele regale de rosu si dantela pretioasa, avem pentru tine modelul ideal, care te va ajuta sa-ti descoperi resurse nebanuite de incredere in tine. Cu rochia rosie Tania, confectionata integral din cea mai rafinata dantela brodata in delicate modele florale, iti garantam ca vei fi coplesita doar de complimentele celor din jur.

 

Exprima-ti originalitatea purtand o rochie albastra sau o rochie aurie

 

 

Rochie Vanda  Rochie Ari aurie

 

Sexy inseamna si curaj, iar curajul poate fi aratat intr-o multime de feluri. O femeie curajoasa nu se teme in niciun caz de culorile deosebite, care nu se regasesc atat de des in vestimentatiile doamnelor si domnisoarelor, si cu siguranta nu va trece neremarcata la evenimentele speciale.

Fa-ti aparitia la o petrecere sofisticata intr-o rochie de un sublim albastru imperial, din catifea, asa cum este Vanda, un model deosebit cu umerii goi si franjuri jucausi, elemente care o propulseaza printre cele mai frumoase rochii sexy semnate Miss Grey. Iar daca iubesti nuantele mai deschise, alege sa te simti ca o regina intr-o rochie aurie Ari, care impresioneaza atat prin efectul cromatic deosebit al dantelei aurii pe tull negru, cat si prin insertia din voal de la nivelul umerilor.

 

De cate buline e nevoie pentru un zambet?

 

 

Rochie Loli roz Rochie loli

 

 

Sunt suficiente cateva buline pentru ca tu sa intampini zilele de primavara cu un zambet larg, stii tu, genul de zambet care poate schimba o zi banala intr-una extraordinara si o atitudine rezervata intr-una absolut delicioasa. Din selectia de rochii sexy Miss Grey iti recomandam rochia Loli, o little black dress de-a dreptul sarmanta, datorita micii insertii de tull cu buline mov care redefineste clasicul si indulceste croiala conica.

Missgrey @ Mar 11, 2017 +