rootfoot

Rochii de ocazie din dantela la reducere toata luna martie

Daca tocmai te gandeai ca ar fi cazul sa iti reimprospatezi garderoba cu o rochii de ocazie noi pe care sa le porti in acest sezon, citesti articolul potrivit: in luna martie, Miss Grey vine in intampinarea ta cu rochii de ocazie din dantela la reduceri spectaculoase, intre 30 si 50%! Daca pana acum stateai pe ganduri, poti trece la pasul urmator, si sa te delectezi cu modelele pe care ti le propunem, in asa fel incat sa achizitionezi rochia din dantela perfecta pentru urmatoarele ocazii la care vei participa.

rochie-de-ocazie-din-dantela-la-reducereCe iti recomandam pentru aceasta primavara? Rochiile de ocazie din dantela Noelle: grija cu care sunt croite in asa fel incat sa exploateze la maximum potentialul feminin al purtatoarei, alaturi de culorile extravagante, de design-ul conic si de stilul deosebit de sofisticat al dantelei luxuriante le recomanda drept una dintre cele mai fericite alegeri pe care le poti face in privinta unei rochii de ocazie. Iar in luna martie, ai sansa de a le achizitiona la un pret cu 40% mai mic! Disponibile in cele mai diferite culori, rochiile de ocazie din dantela Noelle se potrivesc pentru numeroase evenimente, fiind foarte versatile datorita lungimii midi si datorita designului conic. 

Cu rochia de ocazie din dantela Noelle neagra este imposibil sa dai gres la un eveniment special: atat materialul din care este confectionata, cat si culoarea sunt etern in voga, astfel ca nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta dress-cod-ului ocaziei la care vei participa. Jocurile de transparenta de la nivelul bustului, alaturi de spatele usor decupat si de croiul conic al rochiei care ii ofera capacitatea de a-ti urmari subtil liniilerochie-de-ocazie-din-dantela-la-reducere siluetei, transforma rochia de ocazie din dantela intr-o bijuterie vestimentara ce cu siguranta nu va trece neobservata, oriunde ai alege sa o porti. Misterioasa, seducatoare, eleganta si feminina, rochia de dantela Noelle neagra este o achizite pe care nu ai cum sa o regreti. 

Eleganta vine in culori vesele, in aceasta primavara. Pentru aparitii de sezon deosebite, iti recomandam rochia de ocazie din dantela albastra Noelle. Nuanta vibranta de albastru imperial, in combinatie cu textura rafinata a dantelei din care este confectionata rochia de ocazie si cu stilul inconfundabil al lungimii midi transforma rochia de ocazie din dantela intr-o alegere de exceptie pentru orice tip de eveniment. Datorita faptului ca rochia iese in evidenta prin culoare si stil, nu ai nevoie de foarte multe accesorii pentru a te transforma in punctul focal al oricarei ocazii. 

Profita de campania de reduceri la lunii martie, si achizitioneaza-ti rochiile de ocazie din dantela favorite, la preturi spectaculoase!

Missgrey @ Mar 14, 2016 +