rootfoot

Rochii de mireasa Miss Grey - pentru o nunta de poveste

Rochiile de mireasa sunt, probabil, cea mai importanta alegere vestimentara pe care o femeie trebuie sa o faca o data in viata. Marcand unul dintre cele mai speciale evenimente de pe parcursul vietii noastre, rochiile de mireasa sunt un simbol al iubirii, astfel ca eleganta acestora trebuie sa fie covarsitoare. Pentru ca ziua nuntii trebuie sa fie incoronata cu rafinament, cu stil, cu romantism si sofisticare, iar mireasa trebuie sa se simta cea mai importanta femeie din univers. 

Alegerea rochiei de mireasa este si cel mai dificil proces. Daca o rochie de ocazie o gasesti cu mult mai putin efort, cautarea rochiei de mireasa perfecte trebuie sa inceapa cu mult timp inainte de marele eveniment, si asta tocmai pentru ca airochie-de-mireasa-cu-trena-si-fusta-ampla nevoie de timp sa te gandesti si sa te razgandesti in ceea ce priveste modelul pentru care vei opta. In plus, ai la dispozitie o varietate atat de mare de rochii de mireasa, care iti incanta privirile, incat este extrem de dificil sa alegi rochia de mireasa perfecta, si sa fii convinsa ca este cea mai frumoasa din lume. 

Miss Grey iti pune la dispozitie cateva modele superbe de rochii de mireasa dintre care sa iti alegi favorita. Confectionate din cele mai pretentioase materiale, si in cele mai creative si feminine design-uri, rochiile noastre de mireasa iti vor transforma nunta intr-o poveste desprinsa din basme, de care cu siguranta iti vei aminti pentru toata viata. Astazi, te lasam sa te delectezi cu prima noastra propunere: rochia de mireasa cu trena si corset Sophie: cu bustul confectionat din dantela solstice, brodata manual cu pietre pretioase, cu fusta ampla din tafta luxurianta si cu trena a carei bordura contine dantela si pietre pretioase, rochia de mireasa Sophie iti aduce o alura de-a dreptul regala. Bustul de tip corset iti pune in evidenta talia si formele feminine, in vreme ce fusta ampla iti confera o alura diafana datorita trenei impresionante. Accesorizata cu un colier statement, rochia de mireasa cu fusta ampla si trena cu bordura pretioasa se transforma intr-un accesoriu vestimentar pe care orice mireasa si l-ar dori.

Te invitam sa iti alegi modelul favorit dintre rochiile de mireasa Miss Grey pe care ti le punem la dispozitie, cu ajutorul carora sa iti transformi nunta in cea mai frumoasa amintire!

Missgrey @ Feb 28, 2016 +