rootfoot

Rochiile albastre din dantela - must-have in aceasta vara

Vara se poarta culorile vibrante! Daca vrei sa fii in trend, opteaza pentru tinute elegante in nuante puternice, fara sa lasi impresia ca nu ai bun gust in ceea ce priveste textruile si modelele. Pentru aceasta vara, iti recomandam cu incredere rochiile albastre din dantela. Daca te intrebi de ce credem in aceasta combinatie, raspunsul il vei regasi in randurile de mai jos. 

Pe langa faptul ca albastrul are o profunda incarcatura simbolica, aceasta nuanta are capacitatea de a crea si un efect special asupra purtatoarei, inspirand calm si noblete. In tonuri care mai de care mai fermecatoare, rochiile albastre curochie-albastra-dantela siguranta vor face senzatie ina cest sezon, cand nuantele puternice capteaza privirile si atentia tuturor. In plus, in combinatie cu o textura luxurianta, mereu moderna si apreciata la categoriile de evenimente, rochiile albastre devin un accesoriu indispensabil al garderobei festive in sezonul cald. 

O rochie din dantela albastra are capacitatea de a te aduce in centrul atentiei la orice ocazie speciala, daca alegi nuanta care ti se potriveste si un design care sa te flateze. Daca vrei sa adaugi sifonierului tau o rochie albastra din dantela inedita, usor versatila, pe care sa o poti purta la mai multe tipuri de ocazii, iti recomandam rochia Ella. Croiul conic ii confera abilitatea de a se mula pe formele tale, urmarindu-ti subtil liniile siluetei, in vreme ce bustul iti este pus in evidenta datorita decolteului in forma de inima si cupelor care iti infrumuseteaza aparitia. Cele doua bretele subtiri din dantela transforma rochia albastra intr-o tinuta ideala pentru vara, iar lungimea midi ii asigura versatilitatea necesara pentru a se adapta oricarui tip de eveniment. Feminina, eleganta, delicata si luxurianta, rochia albastra din dantela Ella iti asigura un plus de stralucire si datorita paietelor brodate. 

Date fiind detaliile stralucitoare care intra in componenta rochiei albastre, dar si textura sofisticata, in combiantie cu nuanta vibranta, rochia de dantela albastra nu are nevoie de numeroase accesorii pentru a te pune in valoare. Orienteaza-te sa alegi accesoriile in asa fel incat sa nu pui in plan secund rochia, ci din contra, sa o pastrezi drept element central al tinutei tale. O bratara, un colier, o pereche de cercei si eventual un inel - discrete, evident - sunt suficiente pentru a completa si complimenta tinuta ta festiva. 

Te invitam sa iti alegi rochia albastra din dantela favorita aici, cu ajutorul careia sa impresionezi in aceasta vara. 

Missgrey @ Jun 02, 2016 +