rootfoot

Cum porti o rochie de ocazie lunga turcoaz?

Considerata o nuanta pe cat de indrazneata, pe atat de fermecatoare, turcoazul va fermeca orice tinuta festiva din garderoba ta, indiferent de tipul de eveniment la care il porti. Pentru ca foarte multe femei se tem sa poarte aceasta culoare, din cauza faptului ca nu stiu cum anume sa o accesorizeze in asa fel incat sa surprinda placut, ne-am hotarat sa iti vorbim despre rochiile de ocazie lungi turcoaz si despre cum anume ar trebui sa le porti in asa fel incat sa atragi toate complimentele la evenimentele speciale. 

rochie-de-ocazie-lunga-turcoazDe ce rochiile de ocazie lungi? Pentru ca niciodata nu pot da gres, si pentru ca au capacitatea de a atrage atentia asupra ta intr-o maniera pozitiva la orice ocazie speciala ai alege sa le porti; pentru ca sunt cele mai feminine accesorii vestimentare, pentru ca reusesc sa ne minimizeze defectele si sa ne puna in valoare calitatile si pentru ca ne fac sa ne simtim speciale. Iar nicio garderoba feminina nu poate fi completa fara cel putin o rochie de ocazie lunga. 

Rochiile lungi turcoaz se numara printre putinele accesorii vestimentare care reusesc sa atraga atentia asupra ta fara prea mult efort. Prin culoarea simpla si impunatoare, dar in acelasi timp rafinata si delicata, o rochie de ocazie turcoaz te aduce in centrul atentiei oricarui eveniment, cu conditia ca tu sa iti alegi modelul potrivit care sa te avantajeze din punct de vedere estetic.

Confectionata din voal, rochia de ocazie lunga turcoaz Athena impresioneaza prin armonia cu care imbina culoarea vibranta cu stilul simplu si cu alura sofisticata a detaliilor. Bustul fronsat, completat de colierul pretios pe post de accesoriu si de banda subtire din talie care iti accentueaza silueta feminina, in combinatie cu fusta vaporoasa ce cade lin pe langa corp, imbratisandu-ti formele, transforma tinuta intr-o bijuterie vestimentara imposibil de trecut cu vederea. 

Iar in privinta accesorizarii, ai o multitudine de variante pentru care poti opta: incepand de la combinatiile cu tonuri de nude si bej, menite sa scoata in evidenta farmecul inegalabil al culorii superbe, si pana la nuantele de auriu menite sa iti asigure una dintre cele mai luxuriante aparitii la care puteai visa, rochia de ocazie lunga turcoaz arata de minune in numeroase combinatii cromatice; nu uita nici clasicele culori negru si alb, pe care le recomandam cu incredere femeilor care se tem sa adopte o combinatie de culori mai indrazneata. Folosite cu grija, si tonurile de portocaliu se potrivesc de minune cu o rochie turcoaz, in aceeasi masura precum tonurile de corai. Poti folosi, pentru a iesi in evidenta si mai mult, o culoare de aceeasi intensitate, care sa blocheze contrastul, cum ar fi violet. Singurul lucru la care trebuie sa fii atenta este sa nu abuzezi de accesorii, pentru ca trebuie sa pastrezi in minte in permanenta ideea ca rochia lunga turcoaz este pretioasa prin definite. 

Acum, ca stii cum poti sa o accesorizezi, te invitam sa iti alegi rochia de ocazie lunga turcoaz favorita, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru. 

Missgrey @ Mar 16, 2016 +