rootfoot

Rochii cu spatele gol lungi - senzatia acestei veri

Desi indragite de catre toate femeile, rochiile cu spatele gol starnesc o oarecare reticenta in ceea ce priveste alegerea unei tinute pentru un eveniment special, tocmai datorita faptului ca sunt asociate cu senzualitatea si feminitatea debordanta. Incantatoare prin definitie, o rochie cu spatele gol este metoda cea mai sigura care poti sa te faci remarcata la un eveniment special, insa trebuie sa o porti cu atentie pentru a-i exploata la maximum potentialul si eleganta.

Scurte sau lungi, rochiile cu spatele gol vin intr-o varietate de design-uri si stiluri, astfel ca este efectiv imposibil sa nu gasesti una potrivita pentru tine. Indiferent de preferintele tale si de multitudinea de modele disponibile, asigura-te ca optezi pentru o rochie cu spatele gol care te avantajeaza si nu iti pune in evidenta potentialele mici defecte. Fii foarte atenta la conformatia ta, analizeaza-ti foarte bine gardeorba festiva, uita-te prin poze si da-ti seama ce rochie de ocazie ti-a venit cel mai bine pana acum, eventual citeste articole de specialitate pentru a determina care este forma corpului tau si ce anume te avantajeaza din acest punct de vedere. 

rochie-cu-spatele-gol-lungaPentru a te asigura ca nu dai gres, noi iti recomandam rochiile cu spatele gol lungi, pentru evenimentele acestui sezon. O rochie scurta cu spatele gol poate sa para mult prea provocatoare, si, implicit, sa nu se plieze codurilor vestimentare impuse de anumite ocazii speciale. Pe cand o rochie cu spatele gol lunga are capacitatea de a conferi iluzia armoniei ideale: decupajul de la spatele este complementat de lungimea fustei, astfel ca tinuta ta pare echilibrata, sofisticata si eleganta. In plus, o rochie cu spatele gol lunga va conferi intotdeauna o alura mult mai diafana si mai somptuoasa decat o rochie scurta. 

Daca iti doresti sa ai o aparitie care nu poate fi uitata, alege rochia cu spatele gol lunga Timea. Confectionata din voal si tul, rochia impresioneaza prin design-ul lejer si luxuriant, cu detalii ce amintesc de vesmintele nobile ale epocilor trecute. Culoarea pasionala, etern simbol al feminitatii, completeaza tinuta intr-o maniera absoluta, asigurandu-ti o aparitie de neuitat. In plus detaliile transparente din zona bustului ii sporesc farmecul feminin, astfel ca este imposibil sa treci neobservata intr-o astfel de rochie. 

Surprinde prin eleganta si rafinament cu rochia cu spatele gol lunga Erin. In tonuri vibrante de verde, rochia de seara lunga are bustul confectionat din dantela si fusta din voal fin, in stil A-line. Talia iti este pusa in evidenta de croiala si design-ul rochiei de seara, iar spatele gol este compensat de absenta decolteului. Simpla, dar in acelasi timp deosebit de atragatoare, rochia cu spatele gol are capacitatea de a-ti transforma orice eveniment intr-o amintire memorabila.

Te invitam sa iti alegi rochiile cu spatele gol preferate, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site.

Missgrey @ Jun 01, 2016 +