rootfoot

Tinute de Revelion cu rochii de seara lungi

E timpul sa iti alegi tinuta de Revelion! Chiar daca mai e aproape o luna pana la trecerea dintre ani, tinutele de Revelion trebuie intotdeauna alese din timp, pentru ca, atunci cand ceasul bate de miezul noptii rochie-de-seara-lunga-revelionsi treci in noul an, lasandu-l in urma pe cel vechi, cu siguranta iti doresti sa fii imbracata perfect. Trecerea in Noul An simbolizeaza un nou inceput si momentul in care tu iti setezi noi obiective. Daca esti pasionata de moda, probabil iti doresti ca trecerea in Noul An sa fie marcata de bun gust si eleganta, iar tinuta ta de Revelion sa fie un simbol pentru un inceput plin de reusite care te asteapta. 

Daca inca nu stii ce anume sa porti de Revelion, nu te stresa. Suntem aici tocmai ca sa iti oferim cateva sugestii, incepand de astazi, de tinute de Revelion pe care sa le iei in considerare si din care sa te inspiri inainte de marele eveniment. Marele avantaj al acestui an este ca ai posibilitatea de a purta cele mai extravagante rochii de seara, fara ca nimeni sa te priveasca ciudat. Poti opta pentru paiete, pentru culori vibrante, pentru modele sofisticate si iesite din comun, pe care nu le-ai purta in mod normal la un alt eveniment informal sau semi-formal din timpul anului. Evident, tinuta de Revelion pentru care optezi trebuie sa se plieze si pe tipul de petrecere la care participi cu ocazia acestui eveniment. Daca preferi sa ramai acasa, alaturi de cativa prieteni apropiati sau familie, evident ca nu e necesar sa porti o rochie de seara lunga. Insa, daca decizi sa iti petreci noaptea dintre ani la un restaurnat, ballroom sau intr-o locatie special amenajata in acest sens, rochiile de seara lungi pot sa fie una dintre primele optiuni la care te gandesti. 

Una dintre tinutele noastre preferate pentru seara de Revelion, pe care ti-o recomandam astazi, este rochia de seara lunga Evita. Rezultata dintr-o combinatie superba intre catifeaua sofisticata si dantela feminina, ambele in tonuri de negru, rochia de seara lunga este tinuta de Revelion care va atrage atentia asupra ta si te va transforma in atractia evenimentului. Extrem de eleganta prin simplitatea modelului, dar si prin culoarea sa clasica, rochia de seara lunga iti pune in valoare silueta datorita croielii care face ca rochia sa se muleze discret pe formele tale. Jocurile de transparenta de la nivelul bustului si al manecilor iti asigura un plus de eleganta si feminitate, in vreme ce trena subtila iti confera o alura usor dramatica, si extrem de sofisticata. Rochia de seara lunga din catifea si dantela este simplu de purtata si accesorizat, fiind pretioasa prin definitie. Un colier statement, alaturi de o pereche de cercei, sunt singurele bijuterii de care ai nevoie pentru a-ti completa tinuta de Revelion. In plus, catifeaua este cel mai in voga material in sezonul rece, astfel ca rochia de seara lunga Evita devine alegerea perfecta pentru tine. 

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa te inspiri din propunerile noastre pentru alegerea tinutei de Revelion!

 

Missgrey @ Dec 02, 2015 +