rootfoot

Cinci obiceiuri care te vor ajuta sa te simti si sa arati bine

Orice moment este potrivit pentru a adopta un obicei sanatos care-ti va imbunatati viata, insa cei mai multi oameni sunt convinsi ca schimbarea prinde rod puternic numai cu ocazia noilor inceputuri: de an, de luna sau macar de saptamana. Decizia momentului in care-ti incepi calatoria spre succes iti apartine, si atata vreme cat stii ce drum sa apuci, iar abandonul nu este in niciun caz o optiune, primele zile ale lui 2018 sunt la fel de bune ca oricare altele pentru a te asigura ca vei avea parte de un an exceptional.

 

Pentru inspiratie, ti-am pregatit o lista de cinci obiceiuri sanatoase care te vor ajuta sa-ti atingi intregul potential, sa arati mai frumoasa ca niciodata si sa te bucuri de fiecare clipa.

 

 

Stimuleaza-ti metabolismul ca sa slabesti si sa ai pielea luminoasa

 

Mai simplu decat atat nu se poate. Bea imediat cum te-ai trezit, inainte sa iei micul dejun, un pahar cu apa calduta in care storci putina lamaie, si metabolismul tau va lucra toata ziua la cote maxime. Asta inseamna ca te vei simti plina de energie, vei arde mai multe calorii, iar pielea ta va capata o stralucire deosebita.

 

Fa-ti zilnic timp pentru tine ca sa radiezi de fericire

 

Rezerva-ti cel putin o jumatate de ora in programul zilnic pentru o activitate care-ti face placere, fie ca vrei sa citesti un roman, sa asculti muzica, sa alergi in parc sau sa vanezi reducerile de iarna la rochiile elegante preferate. Astfel vei primi ajutorul prietenoaselor endorfine (hormonii fericirii), care te vor face sa te simti mai bine si sa zambesti mai mult.

 

Hidrateaza-te suficient ca sa intarzii aparitia ridurilor

 

Inainte sa devastezi rafturile magazinelor de cosmetice in cautarea celei mai bune creme antirid, asigura-te ca ai pe birou o sticla cu apa si cana aceea haioasa primita de la cea mai buna prietena. Fara o hidratare corecta, nicio crema nu-ti va conferi un ten neted si sanatos.

 

Ofera-ti cadouri ca sa te simti mai frumoasa ca oricand

 

E frumos sa primesti cadouri, dar asta nu inseamna ca altcineva trebuie sa ti le ofere de fiecare data. Apreciaza-ti succesele si recompenseaza-ti eforturile asa cum ai face-o pentru orice persoana draga din viata ta. Fie ca e vorba de o sedinta de masaj sau de o tinuta luxoasa, o rochie eleganta din catifea albastra care te face sa te simti mai frumoasa ca oricand, cadoul pe care ti-l faci singura este o dovada ca-ti cunosti valoarea si ai incredere in tine.

 

Indrazneste sa incerci tinute noi ca sa-ti depasesti limitele

 

De exemplu. daca esti genul care se simte confortabil doar in blugi, incearca sa porti anul acesta o rochie bodycon feminina si seducatoare, la un eveniment adecvat. Vei vedea ca atunci cand iesi din zona de confort ti se vor dezvalui oportunitati neasteptate si vei capata mai multa incredere in tine, iar ca bonus in situatia de mai sus… vei arata cu adevarat fermecator si vei primi complimente pe care tinuta ta uzuala nu le-ar fi atras niciodata.

 

Missgrey @ Jan 03, 2018 +